Nooit gedacht dat jij
ooit afscheid zou nemen
van vandaag
van morgen

Sterk zoals jij steeds bent
was
huilt het kind in jou
tranen van angst
want
schuilen kan niet meer

Nooit gedacht
dat jou lach
zou vergaan
zou verwelken
als een immer mooie bloem
verrast door de vrieskou

En sterven mijn liefste
doe je nooit alleen
ook niet wanneer het loslaten
van leven
van ons
zo pijnlijk is

Morgen misschien
zal jij er niet meer zijn
maar een deel van jou
huist eeuwig in mijā€¦

 

Ik zal je zo vreselijk missen