Reacties op dit gedicht
*zwarte schaduw* vindt het leuk als je reageert op dit gedicht

Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres


wijnand.: Woensdag, februari 28, 2007 18:04
overdag kuste je haar frame

aha dus een damesfiets


Mathilde: Maandag, februari 26, 2007 20:44

wow... prachtig.
zo''n beetje weemoedig maar ook wat bijtend. super!


Hans Winter: Maandag, februari 26, 2007 20:40
ga je
de kans
van een ander
te mogen houden
aan, haar vertrouwd
met je maken, dan breng je
je verleden mee, meer heb je
immers niet, maar samen
met haar ziende mag je
heel je levensverhaal
op een andere toon
willen zetten, zing
dan, zing dan
pas voor
haar.

hans


Sarah Blind: Maandag, februari 26, 2007 17:12


Erg mooi.

Liefs,
Sarah


sunset: Maandag, februari 26, 2007 14:03
Schitterend dit. Een leesgenot.
Liefs, sunset


Over dit gedicht
Auteur:  *zwarte schaduw* Abbo 1Abbo 2
Gecontroleerd door:  christina
Gepubliceerd op:  26 februari 2007
Thema's: