Reacties op dit gedicht
lommert vindt het leuk als je reageert op dit gedicht

Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres


Claire Q: Dinsdag, februari 13, 2007 20:20
~zucht~
erg mooi en puur..

liefs


micina: Dinsdag, februari 13, 2007 19:39
knuf knuf

liefs
micina


Peter van Tiel: Dinsdag, februari 13, 2007 19:37
Een titel is ook niet nodig, de inhoud spreekt voor zichzelf.
Sterkte kerel!
Een warme handdruk van,
Peter.


fortuna: Dinsdag, februari 13, 2007 18:15
zonder titel is dit gedicht nog donkerder waar het blauw ontbreekt...
Ik wens je sterkte en veel liefs


mums: Dinsdag, februari 13, 2007 17:17
geef ik je even een aai over je bol.

knuf

liefs mums


Sunny boy: Dinsdag, februari 13, 2007 15:59
Leuk verwoord , ik hoop dat de grauwe nevels snel op zullen trekken waardoor je weer een betere kijk op het leven zult krijgen.


erje: Dinsdag, februari 13, 2007 15:11
hier is geen titel voor nodig
we begrijpen het helemaal wens je wel de kracht die je nodig hebt
geroeten erje


elze: Dinsdag, februari 13, 2007 14:24
wauw,,,,alle winden draaien hier mee op de vrucht van dit gedicht

laifs elze


sunset: Dinsdag, februari 13, 2007 14:15
Grijs, duister rakend dit.
Liefs en warme oprechte genegen heidsknuf, sunset


Cora (ZIJ): Dinsdag, februari 13, 2007 13:54
:-)


switi lobi: Dinsdag, februari 13, 2007 13:24
Warme armen om je heen...en een dikke, dikke knuff

Liefsliefs, switi lobi


sanuye: Dinsdag, februari 13, 2007 12:47
knuffffffff


Windwhisper: Dinsdag, februari 13, 2007 12:47
Heel indroevig voelend begrepen ook door mij
heel veel liefs en heel veel sterkte
en een troostknuffel
Cobie


remie: Dinsdag, februari 13, 2007 12:41
stilmakend en begrepen...liefs remie


conan: Dinsdag, februari 13, 2007 12:11
schitterend , darkness visible !

groetjes conan***


Over dit gedicht
Auteur:  lommert
Gecontroleerd door:  Sheena
Gepubliceerd op:  13 februari 2007
Thema's: