Reacties op dit gedicht
remie vindt het leuk als je reageert op dit gedicht

Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres


rovago: Zondag, februari 04, 2007 16:36
Prachtig gedicht. ik ben terug uit een moeilijke periode.
Liefs.
Den bompa


fortuna: Zaterdag, februari 03, 2007 01:01
heerlijke dansbewegingen schets je hier. Mooie foto''s!

Liefs


Windwhisper: Vrijdag, februari 02, 2007 22:38
heerlijk gedicht, mooie foto, liefs Cobie


Jan van Dord: Vrijdag, februari 02, 2007 19:16
Heel mooi gedicht, en een hele mooie foto !!
jan


lommert: Vrijdag, februari 02, 2007 15:41
genietbaar pracht gedicht...ik hou van dansen;)

xxliefs
willem


dichterbij: Vrijdag, februari 02, 2007 15:29
dansen het ritme van de liefde en de passie
mooi geschreven

lieve groet


Hilly N: Vrijdag, februari 02, 2007 13:18
Prachtig Remie.
Ook mooie foto''s

Liefs, Hilly


Oorlam: Vrijdag, februari 02, 2007 12:12
:) dance little sister;)


micina: Vrijdag, februari 02, 2007 11:37
prachtig geschreven, dansen ... de sport der sprekende lichamen

liefs
micina


hiljaa: Vrijdag, februari 02, 2007 11:36
op de maat gelezen!
mooi
knufleifs--hiljaa--


kerima ellouise: Vrijdag, februari 02, 2007 11:21
mooi en prachtige afsluiter !

liefs, kerima ellouise


sb lavandula: Vrijdag, februari 02, 2007 11:15
mooi hoor dit en ik zie een vaandel met dansende figuren, liefs hans


Okselaapje: Vrijdag, februari 02, 2007 11:08
Mooi geschreven.

groetjes.


erje: Vrijdag, februari 02, 2007 10:51
mooi Remie, dat wordt genieten en daar ben je de camera ook niet voor nodig
liefs erje


Lia van der Fluit : Vrijdag, februari 02, 2007 10:47
heel mooi gedaan remie,,,laifs,Lia


Over dit gedicht
Auteur:  remie Abbo 1Abbo 2
Gecontroleerd door:  michris
Gepubliceerd op:  02 februari 2007
Thema's: