Reacties op dit gedicht
Rien de Heer vindt het leuk als je reageert op dit gedicht

Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres


ana (stacia): Dinsdag, augustus 01, 2006 21:29
Deze ontroert me in herkenning. Zeker als het zo Rien-zacht geschreven is.

liefs
ana


(rottig)appeltje: Woensdag, juli 26, 2006 18:59
wat een mooi gedicht zeg,
bewonderend gelezen!

liefliefs appeltje


M@rcel: Woensdag, juli 26, 2006 12:32
prachtig geschreven Rien
en in stilte gelezen


Knuffie M@rcel


hiljaa: Woensdag, juli 26, 2006 08:48
prachtige verwoording, voelend voor me!
knufleifs--hiljaa--


Raira (Ria): Woensdag, juli 26, 2006 08:42
elk gedicht op zich
is een liefdevol gebaar
naar je vader
die gebundeld straks
een herinnering tastbaar dichtbij blijft


weer zo mooi dit

liefs
Ria


lommert: Woensdag, juli 26, 2006 08:40
stil gelezen

groet
willem


Singlekoningin: Woensdag, juli 26, 2006 08:14
Een schitterend gedicht!

groetjesss
Annet de Singlekoningin


sunset: Woensdag, juli 26, 2006 07:53
Verlangend teder droef-mooi weer jouw vaderherinneringen.
Liefs en mijn oprechte genegenheid, sunset


mums: Woensdag, juli 26, 2006 01:53
ik heb mijn vader nog,maar een dierbare verliezen.
Je ouders blijven je ouders, zoals een kind je kind blijft.
We willen ze niet missen,ze zijn een deel van je.

Knuffie

liefs mums


Lia van der Fluit (L!@): Woensdag, juli 26, 2006 00:15
vreselijk de nachten,, kan ook de slaap niet vatten,, ach dan maar wat schrijven,,, en je weet dat ik herkenning vind in jouw gedichten,,,laifs,, en nou ja,,, toch maar trusten,,,,

L!@


Over dit gedicht
Auteur:  Rien de Heer Abbo 1Abbo 2GroeneSter
Gecontroleerd door:  christina
Gepubliceerd op:  26 juli 2006
Thema's: