Reacties op dit gedicht
elze vindt het leuk als je reageert op dit gedicht

Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres


_Zonneschijn_: Vrijdag, mei 12, 2006 07:20
Weer zo''n knap gedcht van jou!

Liefs en een fijne zonnige dag
ook een fijn en warm weekend gewenst!


ana (stacia): Woensdag, mei 10, 2006 22:07
Spiritueel met de grote S.
Bravo !

liefs
ana


kriekske: Woensdag, mei 10, 2006 21:56
wonderbaarlijk...
liefs


Rien de Heer: Woensdag, mei 10, 2006 20:53
Een wonder aan jouw zij....wat liefff, dat moet over Lia gaan....kan niet missen.....

Groetjess,
Rien.


hiljaa: Woensdag, mei 10, 2006 19:04
zijdezacht stervenslied,
ledig in de nacht
stuk, gebroken
de maan heeft zo zijn verhaal
stelend het leven
een ieder gegeven
onmachtige strijd
is wat ons zo aangrijpt
geen woorden maar daden

knuflkusiefs--hiljaa--




Klaes: Woensdag, mei 10, 2006 18:33
prachtig,ik zou dan naar het andee halfrond kijken

groet/klaes


m@rcel: Woensdag, mei 10, 2006 18:00
heel prachtig geschreven

Liefs m@rcel


L!@: Woensdag, mei 10, 2006 16:23
Parelwiegend


parelwiegend klinken woorden
klingelend in een warme nacht
waar jij na eindeloos strelen
mij de liefde hebt gebracht

het levenslied laat jij mij zingen
met een heldere stem
jij neemt mij van binnen en buiten
precies zoals ik ben

de volheid van het pure zijn
de belevenissen ineen getooid
hebben duizenden rozenblaadjes
over ons heen gegooid


L!@


appeltje: Woensdag, mei 10, 2006 15:52
prachtig geschreven,
heel diep,
mooie woorden,
heel mooi!!
veel liefs appeltje


mienke: Woensdag, mei 10, 2006 15:28
prachtig, liefs mienke


Aurinko Rauha: Woensdag, mei 10, 2006 14:54
een prachtig gedicht, mooi om te lezen.

liefs, aurinko rauha


nippy: Woensdag, mei 10, 2006 14:48
heel fijn gelezen...liefs,


L!@: Woensdag, mei 10, 2006 14:25
toch is het fijn om niet alleen in leegte te zoeken.. soms is het juist fijn als die doorbroken wordt..

liefs,
L!@


vivika: Woensdag, mei 10, 2006 14:18
chapeau!!!
liefs


Anneke van Dijk-Ploeg: Woensdag, mei 10, 2006 14:18
diepgaande poëzie

namasté, An


~MeLoDy~: Woensdag, mei 10, 2006 13:55
wow... super...
gr. MeLoDy


switi lobi: Woensdag, mei 10, 2006 13:54
Prachtig Elzedicht........

Liefsliefs, fijne dag nog!
switi lobi


Sandra Bot: Woensdag, mei 10, 2006 13:44
wauw mooi.Jij kan echt toveren met woorden.Met bewondering gelezen.
Liefs San


Innerchild: Woensdag, mei 10, 2006 13:41
Kunstig ...

Liefs, Inner


Over dit gedicht
Auteur:  elze Abbo 1Abbo 2
Gecontroleerd door:  Innerchild
Gepubliceerd op:  10 mei 2006
Thema's: