Reacties op dit gedicht
Quando vindt het leuk als je reageert op dit gedicht

Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres


elemmïré telemnar: Donderdag, april 13, 2006 10:59
het is mooi om dit te lezen,
daar je beschrijft wat ik gister heb meegemaakt.. erg toevallig. mooi!
*x*


Raira (Ria): Dinsdag, april 11, 2006 16:45
stilmakend mooi verwoord

ik kan het blijven lezen en ook de eerste strofe geeft al meteen een blik opener

liefs Ria


Nemesis: Dinsdag, april 11, 2006 14:41


Prachtige verwoording van het gevoel.

- vooral de tweede strofe, daar ik met de eerste minder dan niets kan. Naar mijn gevoel althans.


Over dit gedicht
Auteur:  Quando
Gecontroleerd door:  christina
Gepubliceerd op:  11 april 2006
Thema's: