Reacties op dit gedicht
schrijfveertje vindt het leuk als je reageert op dit gedicht

Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres


christina: Dinsdag, juni 10, 2003 10:07
stilte
afwezigheid
stil afwezig
toch aanwezig
aanwezig in de stilte
tot in de eeuwigheid
verlost van pijn
van zorgen bevrijd
stil nog aanwezig
nimmer in de vergetelijkheid
afwezig aanwezig

christa

sterkte lief robijntje
knuff speciaal


Over dit gedicht
Auteur:  schrijfveertje Abbo 1Abbo 2
Gecontroleerd door:  Sheena
Gepubliceerd op:  10 juni 2003
Thema's: