corner
 
   bij dood hoort troost
corner
04 juli 2002 Stuur e-mail Alle gedichten bekijken van deze schrijver
Dood / Troost / Verdriet


Bij dood hoort troost
Dood, wie of wat ben jij?
Steeds breng je duisternis en verdriet met je mee.
Wat gebeurt er als je langskomt?
Verlos je velen uit hun lijden en wil je hun gewoon bevrijden?

De achtergelaten vinden steeds dat je te vlug komt. Waarom laat je hun geen afscheid nemen van hun geliefden en samen met hun hun laatsten ogenblikken meemaken?

Misschien heb jij ook je gevoelens en ben je het beu verracht te worden.
Steeds word je door velen als een verschrikking beschouwt maar je doet ook maar wat goed voor hun is, is het niet? Zouden hun achtergelaten willen dat je hun steeds maar verder laat wegkwijnen? Ernstige zieken verlos je uit hun lijden, anderen komen vrijwillig en laten nog meer ontroostbare mensen achter. Voor hun is het ook een verlossing omdat ze op soms heel jonge leeftijd het leven beu zijn. Het zou niet mogen zijn, maar ze zullen misschien in de hemel veel gelukkiger en vrijer zijn.

Later als jij mij komt halen zal ik voor mijn geliefden misschien ook te vlug vertrekken. Misschien haal ik niet eens morgen?!

Laat het voor sommige een troost zijn dat de overledene nu met degene die hun al eerder verlaten hadden één zullen zijn. Zo wordt het voor de overledene ook nog iets fijn en zal het voor jou misschien een troost zijn.?- cato -

Gecontroleerd door: Frummel

       

   Reactie op dit gedicht
corner

cato vindt het leuk als je reageert op dit gedicht

Nog geen account bij de Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren
en laat gelijk een reactie achter.

Je schrijversnaam
Wachtwoord
Wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Los de som op:
4 keer 4 =
Bericht
Let op maximaal 499 tekens!

 


 brenn corner
Donderdag, juli 11, 2002 16:11 Alle gedichten bekijken van deze schrijver
hoi cato
jouw dichie is ook mooi hoor ;) ik ken het gevoel :( xxx bren
 
Vorig gedicht | Volgend gedicht

corner Auteursrecht
 
De gedichten die ingezonden zijn op de website van de gedichten freaks en e.v.t. toekomst projecten die gekoppeld zijn aan de gedichten freaks blijven te alle tijden eigendom van de feitelijke auteur van het gedicht. Zonder toestemming van de feitelijk auteur mogen de gedichten niet gebruikt worden voor andere doeleinden dan lezen op deze site en indien hier toestemming voor gegeven is door de feitelijke auteur het uitgeven van de gedichten door Gedichten-Freaks zelf. Mocht er sprake zijn van misbruik van de content en de gedichten die gepubliceerd zijn op deze site door wat dan ook dan zullen er hoe dan ook (in samenspraak met de auteur) stappen worden ondernomen.Sitemap overzicht - Privacy Policy