corner
 
   30!
corner
19 december 2019 Stuur e-mail Alle gedichten bekijken van deze schrijver
Verjaardag / Geen Thema / Geen Thema


Oh my god, Tamaar! Je bent al dertig jaar!


Het lijkt misschien een klein verschil, twintiger of dertiger, maar wat ik ermee zeggen wil:


Je slaapt weer vroeger, gaapt weer meer, komt al moeilijker uit je bed, verspreekt je vaker, praat wat minderen bent niet langer meer een slet.


Want daar heb je de energie niet meer voor. Alles gaat een beetje trager, je sexdrive is nu net wat lager, raadsels duren net wat langer en je wordt ook niet meer zwanger.


Escape rooms gaan nu niet meer lukken en de kalender wordt je redding. Want je onthoudt niet alles meer en je denkt niet meer zo snel, al denk jjnog steeds van wel.


Je rimpels lijken meer aanwezig, je spieren brokkelen langzaam af. Je ogen worden langzaam doffer en je gewrichten doen jepijn. Je haren vallen uit en je smeert zalfjes op je huid, die wat mij betreft niet nodig zijn.


Want ondanks het onverbiddelijke en totale verval, beloof ik dat ik de komende dertig jaar k nog van je houden zal.- Trainwreckofthought -

Gecontroleerd door: christina

       

   Reactie op dit gedicht
corner

Trainwreckofthought vindt het leuk als je reageert op dit gedicht

Nog geen account bij de Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren
en laat gelijk een reactie achter.

Je schrijversnaam
Wachtwoord
Wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Los de som op:
4 keer 4 =
Bericht
Let op maximaal 499 tekens!

 


 Aquarel corner
Donderdag, december 19, 2019 22:50 Alle gedichten bekijken van deze schrijver
Hahaha! Gefeliciteerd met Tamaar. In mijn ogen is zij nog jong, want ik ben 44 jaar. Maar laat de ouderdom maar komen, want zelfs in mijn dromen, zou ik geen 20 meer willen zijn. Dan kom je net kijken, moet alles nog bereiken... Die komende 30 jaar worden vast fijn!
Liefs, Aquarel
 
Vorig gedicht | Volgend gedicht

corner Auteursrecht
 
De gedichten die ingezonden zijn op de website van de gedichten freaks en e.v.t. toekomst projecten die gekoppeld zijn aan de gedichten freaks blijven te alle tijden eigendom van de feitelijke auteur van het gedicht. Zonder toestemming van de feitelijk auteur mogen de gedichten niet gebruikt worden voor andere doeleinden dan lezen op deze site en indien hier toestemming voor gegeven is door de feitelijke auteur het uitgeven van de gedichten door Gedichten-Freaks zelf. Mocht er sprake zijn van misbruik van de content en de gedichten die gepubliceerd zijn op deze site door wat dan ook dan zullen er hoe dan ook (in samenspraak met de auteur) stappen worden ondernomen.Sitemap overzicht - Privacy Policy