corner
 
   Ik ben je kwijt
corner
08 november 2015 Stuur e-mail Alle gedichten bekijken van deze schrijver
Verwerking / Geen Thema / Geen Thema


Wakker worden huilend, snikkend om alles wat men niet ziet. Dromen van toen, met de liefde, de vreugde en het verdriet.

Het doet zeer, het verward, het steekt, maakt mij verdrietig maar ook zo week. Kijken en voelen wat ik voelde, weten wat ik weet.

Ik wil niet terug naar toen, ik wil het niet nog eens overdoen. Had ik het maar zo of zo gedaan? Wat had ik anders kunnen doen? Had het dan wel zo gelopen als ik ……..?

Zoveel vragen, die gaan door mij heen.Is dit een manier om te rouwen om wat er niet meer is. Terug gaan in de tijd en zo keihard voelen wat ik mis.

Niemand aan wie je het vertellen kan want ik was het al vrijwillig kwijt. Niemand die ik kan vertellen hoezeer het mij spijt.

Dat ik niet opkwam voor mijzelf zodat het makkelijker werd voor ons. Dat we dan hadden geleerd hoe het ook kon, praten en lachen met elkaar.

De liefde was er, die is nooit weggeweest. We hielden van elkaar. In mijn leven ben je er altijd geweest.
Waarom voelt het verdriet als iets wat niet kan. Het idee dat ik niet begrepen word. Ik kan niet meer even ….. en niet …….

Ook al waren we niet meer samen. Het voelt of ik er geen recht op heb maar verdomme!! Het doet zo’n pijn. Ik wil niet meer dromen van wat is geweest, of nog had kunnen zijn.


- Jöring -

Gecontroleerd door: michris

       

   Reactie op dit gedicht
corner

Jöring vindt het leuk als je reageert op dit gedicht

Nog geen account bij de Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren
en laat gelijk een reactie achter.

Je schrijversnaam
Wachtwoord
Wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Los de som op:
4 keer 4 =
Bericht
Let op maximaal 499 tekens!

 


 Janny Scheybeler de Jonge corner
Zondag, november 08, 2015 23:04 Alle gedichten bekijken van deze schrijver
tjonge
wat gevoelig
 
 september corner
Zondag, november 08, 2015 21:47 Alle gedichten bekijken van deze schrijver
Intens en heel mooi vanuit gevoel geschreven. Liefs
 
Vorig gedicht | Volgend gedicht

corner Auteursrecht
 
De gedichten die ingezonden zijn op de website van de gedichten freaks en e.v.t. toekomst projecten die gekoppeld zijn aan de gedichten freaks blijven te alle tijden eigendom van de feitelijke auteur van het gedicht. Zonder toestemming van de feitelijk auteur mogen de gedichten niet gebruikt worden voor andere doeleinden dan lezen op deze site en indien hier toestemming voor gegeven is door de feitelijke auteur het uitgeven van de gedichten door Gedichten-Freaks zelf. Mocht er sprake zijn van misbruik van de content en de gedichten die gepubliceerd zijn op deze site door wat dan ook dan zullen er hoe dan ook (in samenspraak met de auteur) stappen worden ondernomen.Sitemap overzicht - Privacy Policy