corner
 
   van wie weet? dromen & ooit..
corner
27 augustus 2014 Stuur e-mail Alle gedichten bekijken van deze schrijver
Dromen / Geen Thema / Geen ThemaDeze morgen, bij het wegfietsen van huis, de koelte van een adem die zijn hand over mijn borst legde, een beweging zo dichtbij dat deze bijna zichtbaar werd.

Deze middag, de golf van een blauwe hemel vol wolkenflarden, perfect opgespannen, perfect gebogen, en hoe dichtbij al dat verre door zo'n indruk plots kan zijn. Vogels weten dat het lege vol is, dat je het alleen moet aanraken.

Je hoofd raakte ik aan, en voelde het verdriet van een dag, van een aanraking die straks weer op moest houden, en dat dit zo was met alles wat onvolmaakt was, Ik voel soms te veel, zo ik me vaak ter vergelijking eerder onvoltooid en onbegrepen voel. Misschien is dit het leven, zo opgepakt en ergens neergezet worden, en vandaar weggaan en niet van elders. En ik ben gelukkig en zo het hart als ik naar je glimlach. Je ziet ineens dat ik naar je zit te staren en hierop glimlach je terug... (ik noem je graag glimlachvrouw)

zo mooi ben je, van buiten en zo van binnen, hoe je straalt en heerlijk weg kunt dromen. Ik noem dit jou 'mooi staren dat stralen doet' Het heeft iets vredigs, iets moois in dat moment van kijken dat jou alles en iedereen even zo doet verdwijnen hierin. Dat stralen in staren, zag ik vaak in de blik van je ogen, de manier waarop je heerlijk kunt genieten van kinderen zien spelen, het gevoel dat je bevangt als je een baby ziet. ( mooi dus, jij in staren, en wie je bent. stralend zo je hart)

precies zo in me droom.- marchiano di noche -

Gecontroleerd door: christina

       

   Reactie op dit gedicht
corner

marchiano di noche vindt het leuk als je reageert op dit gedicht

Nog geen account bij de Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren
en laat gelijk een reactie achter.

Je schrijversnaam
Wachtwoord
Wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Los de som op:
4 keer 4 =
Bericht
Let op maximaal 499 tekens!

 


 windwhisper corner
Donderdag, augustus 28, 2014 10:02 Alle gedichten bekijken van deze schrijver
wat prachtig, je schrijft steeds mooier
warme groet Cobie
goede morgen Marchiano
 
 september corner
Woensdag, augustus 27, 2014 22:34 Alle gedichten bekijken van deze schrijver
Mooi gevoelig geschreven
 
Vorig gedicht | Volgend gedicht

corner Auteursrecht
 
De gedichten die ingezonden zijn op de website van de gedichten freaks en e.v.t. toekomst projecten die gekoppeld zijn aan de gedichten freaks blijven te alle tijden eigendom van de feitelijke auteur van het gedicht. Zonder toestemming van de feitelijk auteur mogen de gedichten niet gebruikt worden voor andere doeleinden dan lezen op deze site en indien hier toestemming voor gegeven is door de feitelijke auteur het uitgeven van de gedichten door Gedichten-Freaks zelf. Mocht er sprake zijn van misbruik van de content en de gedichten die gepubliceerd zijn op deze site door wat dan ook dan zullen er hoe dan ook (in samenspraak met de auteur) stappen worden ondernomen.Sitemap overzicht - Privacy Policy