corner
 
   Spinnen
corner
04 mei 2012 Stuur e-mail Alle gedichten bekijken van deze schrijver
Mishandeling / Geen Thema / Geen Thema

Ze zijn mijn vrienden, de spinnen. Ze zijn mijn vrienden.

Mijn zus heeft een kat die houdt van spinnen. Ik noem haar Ciderik, maar zij zegt dat ze Sylvia heet. Vroeger kende ik een ooievaar die mijn vader zo noemde en daar doet Ciderik mij aan denken.

Spinnen, dus. Ciderik eet graag spinnen. Met haar pootjes vangt ze drie keer per dag spinnen. En slikt ze dan pardoes naar binnen. Soms gaat ze dansen, maar meestal blijft ze daarna stoicijns zitten. Ze houdt echt heel veel van spinnen.

Mijn zus is bang voor spinnen, dus ze is blij met 'Sylvia'. Ik niet, maar het boeit me wel, dus ik blijf in mijn stoel zitten kijken hoe Ciderik haar spinnen met poten en al telkens weer uit het gras naar binnen hapt en voldaan op de stoep gaat liggen slapen in de zon.

Mensen houden van 'Sylvia', de kat. Mensen houden van 'Sylvia'.

Ik niet van Ciderik.


- Probert -

Gecontroleerd door: pantarhei

       

   Reactie op dit gedicht
corner

Probert vindt het leuk als je reageert op dit gedicht

Nog geen account bij de Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren
en laat gelijk een reactie achter.

Je schrijversnaam
Wachtwoord
Wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Los de som op:
4 keer 4 =
Bericht
Let op maximaal 499 tekens!

 


 trucker klaas corner
Zaterdag, mei 05, 2012 00:37 Alle gedichten bekijken van deze schrijver
''tis de natuur he?

groet ,klaas
 
Vorig gedicht | Volgend gedicht

corner Auteursrecht
 
De gedichten die ingezonden zijn op de website van de gedichten freaks en e.v.t. toekomst projecten die gekoppeld zijn aan de gedichten freaks blijven te alle tijden eigendom van de feitelijke auteur van het gedicht. Zonder toestemming van de feitelijk auteur mogen de gedichten niet gebruikt worden voor andere doeleinden dan lezen op deze site en indien hier toestemming voor gegeven is door de feitelijke auteur het uitgeven van de gedichten door Gedichten-Freaks zelf. Mocht er sprake zijn van misbruik van de content en de gedichten die gepubliceerd zijn op deze site door wat dan ook dan zullen er hoe dan ook (in samenspraak met de auteur) stappen worden ondernomen.Sitemap overzicht - Privacy Policy