Reacties op dit gedicht
gedichtenlady vindt het leuk als je reageert op dit gedicht

Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres


claire vanfleteren: Vrijdag, maart 30, 2012 18:25
Oef ik heb eerst het onderstaande gelezen, want van dat gedicht kreeg ik kippenvel werkelijk en ik leg er geen schepje bovenop.
Je hebt het heel goed kunnen uitdrukken, waarschijnlijk door uw emotionele boosheid.
Het is voor jou een soort therapie geweest.
groetjes
Claire


Anootje ...: Donderdag, maart 29, 2012 20:18
Een mail dilevery system. Ik weet wel dat ik geen mail mag sturen. Maar om me nu ook haar mail af te pakken. Haar mail bestaat nog ... ((is van organisatie)) maar om dat nu zo extreem te laten verlopen?????????????


Anootje ...: Donderdag, maart 29, 2012 20:17
Dus ik belde naar de sociale dienst, maar ze was in vergadering voor 2 uur. Na 2 uur zei ik: ''ik ga niet meer bellen" maar een halfuur later belde ze zelf naar de gewone telefoon: A-M nam op, wat gebeld ... Toen moest Ann ((sociale dienst)) M-M hebben. En ik dacht: "waarom kan ik nu even niet kort vragen wat dat was" dus nam de telefoon. Ze was heel verbaasd ((normaal ...)) maar ze reageerde heel afwijzend ... Ik heel overstuur! ik heb een boze mail willen versturen en wat krijg ik??????


Anootje ...: Donderdag, maart 29, 2012 20:11
(deze middag kwam de thuisverpleegster die monixidil op me haar doet ((me haar is enorm uitgevallen door exceem)) binnen in mijn kamer ((ik woon met 4 andere samen)) en bedankte me dat ik wel nog tevreden was over haar diensten. ((omdat iemand in huis die moeet gewassen worden (((er zijn er 2))) niet meer tevreden is over hun diensten. En blijkbaar zou de sociale dienst van beschut wonen mij en die andere persoon gevraagd hebben of we nog tevreden waren. Maar ik wist dus van niets!!!!!!!


Over dit gedicht
Auteur:  gedichtenlady Abbo 1Abbo 2GroeneSter
Gecontroleerd door:  
Gepubliceerd op:  29 maart 2012
Thema's: