corner
 
   Hoe vertel je iemand..?
corner
26 maart 2011 Stuur e-mail Alle gedichten bekijken van deze schrijver
Mishandeling / Misbruik / Verdriet


Heel even, slechts enkele secondes, sta ik het toe. Ik sta het toe om na te denken. Iets wat ik al jaren probeer te ontlopen. Telkens maar doorgaan en als het even niet lukte verdoofte ik mijn gevoelens met alcohol. Ik trek het gewoon niet meer. Maar er is niemand die het ziet.

Thuis is een hel. Blauwe plekken overal en ik voel me zo vies. Ik had dit nooit van mijn vader verwacht. Wat heb ik ooit misdaan om dit te verdienen? Was het mijn lot om me zo gebroken te voelen? Was dit wat iedereen voor mij in gedachte had?

Ik wil erover praten, maar ik weet gewoon niet hoe. Hoe vertel je iemand iets wat je zelf amper kan geloven? Hoe vertel je iemand dat je mentaal bent gebroken? Ze zullen niet begrijpen hoe schuldig ik me voel, want als je eigen vader je dit aandoet moet je toch wel iets heel slechts zijn?


- Anoniempje19 -

Gecontroleerd door: pantarhei

       

   Reactie op dit gedicht
corner

Anoniempje19 vindt het leuk als je reageert op dit gedicht

Nog geen account bij de Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren
en laat gelijk een reactie achter.

Je schrijversnaam
Wachtwoord
Wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Los de som op:
4 keer 4 =
Bericht
Let op maximaal 499 tekens!

 


 Allysson corner
Zaterdag, augustus 11, 2012 21:01 Alle gedichten bekijken van deze schrijver
Het ligt niet aan jou! Echt niet, hoewel ik je schuldgevoelens en vragen heel goed kan voorstellen. Probeer er met iemand die je vertrouwt over te praten. Je hoeft dit niet alleen te doen, maar samen zul je deze pijn en gevoelens en gedachtes overwinnen! xx
 
 secrets corner
Donderdag, april 14, 2011 09:42 Alle gedichten bekijken van deze schrijver
Hee meid,
Probeer met deze gevoelens naar een lotgenote te gaan, of een hulpverlener. Probeer eerst deze persoon een beetje te leren kennen..
Ik weet hoe moeilijk het is, maar geloof me, op den duur zal het wel opluchten en kunnen ze je misschien uit deze situatie helpen..
Samen sta je sterk, alleen kun je dit niet!
Heel veel sterkte!
Liefs, secrets
 
Vorig gedicht | Volgend gedicht

corner Auteursrecht
 
De gedichten die ingezonden zijn op de website van de gedichten freaks en e.v.t. toekomst projecten die gekoppeld zijn aan de gedichten freaks blijven te alle tijden eigendom van de feitelijke auteur van het gedicht. Zonder toestemming van de feitelijk auteur mogen de gedichten niet gebruikt worden voor andere doeleinden dan lezen op deze site en indien hier toestemming voor gegeven is door de feitelijke auteur het uitgeven van de gedichten door Gedichten-Freaks zelf. Mocht er sprake zijn van misbruik van de content en de gedichten die gepubliceerd zijn op deze site door wat dan ook dan zullen er hoe dan ook (in samenspraak met de auteur) stappen worden ondernomen.Sitemap overzicht - Privacy Policy