Reacties op dit gedicht
japp vindt het leuk als je reageert op dit gedicht

Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres


Peter van Tiel: Zaterdag, juli 24, 2010 18:58
Goed idee over die schapenwolkjes.
Perfecte senryu, ik lees ze graag.
Fijn weekend verder.
Gegroet,
Peter.


conan: Zaterdag, juli 24, 2010 14:32
gevleugelde woorden ;)

vr grt
conan***


Stip: Zaterdag, juli 24, 2010 13:35
Hey Jappie, ben blij je weer te lezen.

erg leuk gevonden weer.

stipje


switi lobi: Zaterdag, juli 24, 2010 11:20
Gekke tekentjes.. sorry, k heb even een andere laptop in gebruik.

xx


switi lobi: Zaterdag, juli 24, 2010 11:19
Gelukkig hoeft ´ie geen gedichten te schrijven, da´s een dubbele writersblock :S auwww...!

Jap, wat heerlijk je weer ´ns te lezen, ik heb je ook gemist.

Liefs en dank je, voor jouw prachtige reactie.

switi lobi


Hilly N: Zaterdag, juli 24, 2010 10:17
Als altijd prachtig gevonden!

( je hebt gelijk, wat je schreef in je reactie..dank je!)

Fijne dag met een lieve groet,
Hilly


Annemieke van der Ven: Zaterdag, juli 24, 2010 09:45
Zeker de klep erop laten vallen :) nou ja een dag of wat vrij is ook weleens lekker, toch...

Ik heb je bijdrage op de freaks gemist
liefs..


windwhisper: Zaterdag, juli 24, 2010 05:49
ja inderdaad jappie
je moet er maar opkomen
lieve groet Cobie
kuzzz


ela: Zaterdag, juli 24, 2010 00:09
Knap.
ela


honingbijtje: Zaterdag, juli 24, 2010 00:06
Haha,lekker uitgekookt weer.

Hij kan altijd nog met een pianola verdergaan.

liefs


Over dit gedicht
Auteur:  japp Abbo 1Abbo 2GroeneSter
Gecontroleerd door:  
Gepubliceerd op:  24 juli 2010
Thema's: