Reacties op dit gedicht
ela vindt het leuk als je reageert op dit gedicht

Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres


Big Lady: Donderdag, maart 18, 2010 15:00
heftig maar mooi verwoord

knuffels


Quicksilver: Donderdag, maart 18, 2010 13:20
Oh wat indringend is dit oog, en is inderdaad heel onbegrijpelijk!

fijne dag,liefs
dicky


switi lobi: Donderdag, maart 18, 2010 08:59
Indringend.. zo''n oog dwingt wel, angstig is dat.

Fijne dag,
switi lobi


windwhisper: Donderdag, maart 18, 2010 08:27
ja wat Martien al schrijft onbegrijpelijk

ik wens je een mooie lente glimlach toe
liefs Cobie


Martien Montanus: Donderdag, maart 18, 2010 00:29
Inderdaad onbegrijpelijk!


jampie: Donderdag, maart 18, 2010 00:11
geweldig verwoord

groetjes


Over dit gedicht
Auteur:  ela Abbo 1Abbo 2GroeneSter
Gecontroleerd door:  
Gepubliceerd op:  18 maart 2010
Thema's: