corner
 
   Zweefteef
corner
22 januari 2010 Stuur e-mail Alle gedichten bekijken van deze schrijver
Mishandeling / Geen Thema / Geen Thema


 

 


Maandagavond moest ik langs de sportmasseur, mijn goddelijke lijf had weer een APK nodig mocht ik het weekend pijnvrij overleven tijdens mijn ouwelullen sportclubjes. Bewapend met handdoek verscheen ik keurig op tijd (want zo ben ik dan wel) bij Lenie, zoals altijd ving ze mij vrolijk en handenwrijvend op en ik wist dan wat mij te wachten stond.


Na de gebruikelijke "wat een weertje he?" begon ze vanaf akiet mijn rugwervels te bewerken als een wasvrouw die in de jaren twintig haar rokken tegen de stenen sloeg. Comfortabel kon ik het niet noemen toen ze met een elleboog mijn ruggengraat in drie stukken wilde breken, dus gaf ik het stopsignaal. Ze vond het wat overdreven, klaagde over de pijngrens van tegenwoordig en vertelde dat ik een flinke aandoening had die zij verder niet kon behandelen, Jason Dee daar moest ik zijn, een plaatselijke slager waarschijnlijk. Een chiropractor bleek en dat heb ik geweten.


Vanmorgen was ik bij Jason, ik had verwacht (gezien zijn naam) dat het een ninja turtle zou zijn die bewapend met stokken en woeste bijlen mijn lijf zou behandelen alsof het Pearl Harbor was. Neen! Deze Jason was Amerikaan en heette Day van achteren, kleine misvatting en gezien zijn manier van praten, lopen en bewegen vond ik het een Jason Gay. Ik heb hem direct duidelijk gemaakt dat iedere aanraking met mijn lichaam puur beroepsmatig zou zijn, het ijs was in ieder geval direct gebroken....dat zal hem leren! 


Een tigtal onderzoekjes later bleek ik een verschoven nekwervel te hebben en nog een zooi loze kwaaltjes waar zelfs google nog nooit van had gehoord en kon ik even 200 euries afrekenen voor het basisonderzoek. Vervolgafspraken (ja ze spraken direct in meervoud) waren een absolute noodzaak en ik kon een pallet smeersels bestellen en direct lid worden van een tiental ranzige vakbladen en dito organisaties. Ik heb netjes bedankt voor alles en besloot om ook geen vervolgafspraak te maken.


Lenie stond me zojuist weer handenwrijvend op te wachten en haar elleboog voelde als een aardbei op de kwarktaart, ik had haar gemist.


 


 - Amon -

Gecontroleerd door:

       

   Reactie op dit gedicht
corner

Amon vindt het leuk als je reageert op dit gedicht

Nog geen account bij de Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren
en laat gelijk een reactie achter.

Je schrijversnaam
Wachtwoord
Wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Los de som op:
4 keer 4 =
Bericht
Let op maximaal 499 tekens!

 


 fortuna corner
Donderdag, januari 28, 2010 19:55 Alle gedichten bekijken van deze schrijver
mijn nekwervels zouden gelijk op hun plekkie vallen als ik er 200 euro voor moest dokken!
Schandalig.

En geen vervolgafspraak; dat zal ze leren!
 
 Marina van Vledder corner
Zaterdag, januari 23, 2010 08:36 Alle gedichten bekijken van deze schrijver
agossie - grijst.
 
 Maria Mostarda corner
Vrijdag, januari 22, 2010 22:55 Alle gedichten bekijken van deze schrijver
goddelijk! Behalve je lijf dan.
 
 semara corner
Vrijdag, januari 22, 2010 22:47 Alle gedichten bekijken van deze schrijver
Halverwege bedacht ik mij ene jason (die gay is) te kennen haha
Och arme, maar je leeft nog!
 
 Oorlam corner
Vrijdag, januari 22, 2010 20:23 Alle gedichten bekijken van deze schrijver
Arme beste kerel:)
 
Vorig gedicht | Volgend gedicht

corner Auteursrecht
 
De gedichten die ingezonden zijn op de website van de gedichten freaks en e.v.t. toekomst projecten die gekoppeld zijn aan de gedichten freaks blijven te alle tijden eigendom van de feitelijke auteur van het gedicht. Zonder toestemming van de feitelijk auteur mogen de gedichten niet gebruikt worden voor andere doeleinden dan lezen op deze site en indien hier toestemming voor gegeven is door de feitelijke auteur het uitgeven van de gedichten door Gedichten-Freaks zelf. Mocht er sprake zijn van misbruik van de content en de gedichten die gepubliceerd zijn op deze site door wat dan ook dan zullen er hoe dan ook (in samenspraak met de auteur) stappen worden ondernomen.Sitemap overzicht - Privacy Policy