Reacties op dit gedicht
ela vindt het leuk als je reageert op dit gedicht

Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres


Donna Passionate: Zondag, november 01, 2009 21:53
Heel mooi stilmakend.
groetjes Donna


Gerhardus: Zondag, november 01, 2009 19:00
enorm! veelzeggend Ela. graag gelezen met zeer mooie eerste strofe


Martien Montanus: Zondag, november 01, 2009 15:28
Indrukwekkend geschreven!

Groet Martien.


Big Lady: Zondag, november 01, 2009 12:42
heel mooi geschreven

knuffels


switi lobi: Zondag, november 01, 2009 10:56
Heel mooi ela.
Met respect en weemoed gelezen.

Lieve groet,
switi lobi


hiljaa: Zondag, november 01, 2009 09:40
de rust en stilte... ook bij mij
knufleifs--hiljaa--


Janny Scheybeler de Jonge: Zondag, november 01, 2009 09:22
ben al stil!!gr.janny


isolina: Zondag, november 01, 2009 09:19
heel mooi verwoord, in stilte gelezen . knufff maria (Isolina)


_Lieverdje_: Zondag, november 01, 2009 04:21
stilmakend dit
fijne dag

liefs


88: Zondag, november 01, 2009 00:29
wat mooi geschreven, word er stil van, mijn complimenten!

groetje 88


Over dit gedicht
Auteur:  ela Abbo 1Abbo 2GroeneSter
Gecontroleerd door:  
Gepubliceerd op:  01 november 2009
Thema's: