Reacties op dit gedicht
tweetyke vindt het leuk als je reageert op dit gedicht

Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres


Quicksilver: Woensdag, juni 10, 2009 12:30
Prachtig meis, Janny van harte!

Fijne dag voor beiden
liefs,dicky


Janny Scheybeler de Jonge: Woensdag, juni 10, 2009 12:03
zo mooi geschreven
dank je wel!!!gr.janny


sunset: Woensdag, juni 10, 2009 10:04
Hier sluit ik me heel graag bij aan met mijn beste wensen.
Mooi hoor.
Liefs en warme knuf, sunset


johandedichter: Woensdag, juni 10, 2009 09:48
wederom prachtig bij deze wil ik Janny een geweldige en liefdevolle verjaardag toe wensen
tweety sjapoooo
gr johan


_Lieverdje_: Woensdag, juni 10, 2009 09:35
deze is zo bewonderend prachtig geschreven
nogmaals gefeliciteerd Janny

liefs


Jannie Hoogendam: Woensdag, juni 10, 2009 09:28
dit klinkt heeeerlijk feestelijk...prachtig
nogmaals gefeliciteerd Janny
knuff voor jou tweety...
Jannie


roosjerood: Woensdag, juni 10, 2009 09:21
wondermooi een dikke proficiat voor Janny


Over dit gedicht
Auteur:  tweetyke Abbo 1Abbo 2
Gecontroleerd door:  
Gepubliceerd op:  10 juni 2009
Thema's: