corner
 
   Zeven maal jezelf
corner
11 mei 2009 Stuur e-mail Alle gedichten bekijken van deze schrijver
Delen / Geen Thema / Geen Thema


 

 

Zilvervloot over de Styx

Gouddelver in het graf

Bronswerker in een gat

IJzervreter tot het bot

Houtsplinter in je oog 

Steenhouwer tot de dood

Kristalbewustzijn in het hoofd

 

 

 


- David de Vreer Abbo 1GroeneSter-

Gecontroleerd door:

       

   Reactie op dit gedicht
corner

David de Vreer vindt het leuk als je reageert op dit gedicht

Nog geen account bij de Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren
en laat gelijk een reactie achter.

Je schrijversnaam
Wachtwoord
Wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Los de som op:
4 keer 4 =
Bericht
Let op maximaal 499 tekens!

 


 mucho corner
Maandag, mei 11, 2009 18:12 Alle gedichten bekijken van deze schrijver
alles bloot behalve mijn ziel.
daar blijf je met je poten vanaf!
 
 mucho corner
Maandag, mei 11, 2009 18:06 Alle gedichten bekijken van deze schrijver
zoekt en gij zult vinden :D
 
 Omni Allumini corner
Maandag, mei 11, 2009 16:40 Alle gedichten bekijken van deze schrijver
zolang het maar een ''buitenlander'' is.. zelfde studie: zelfde vaardigheden: ik hoef niet naar zo''n omhoog gevallen snol die denkt het allemaal maar beter te weten: jah. ik wil een ''kleurling'' als psycholoog: mag dat ook (wat?! u bent echt de weg kwijt he?! jah: maar ik heb geen IQ van 80: noteer dat ook maar even op anders: trol)
 
 Omni Allumini corner
Maandag, mei 11, 2009 16:24 Alle gedichten bekijken van deze schrijver
hindoestaan, aziaat, overtuigd islamiet, joods, zuid amerikaans: all good. maar jan van de kaasboer blaas ik zo hard onderuit: daar heb ik niks aan gewoon.. die bevestigd alles waar ik aan twijfel.. daar ga ik mijn godvergeten ziel toch niet een beetje aan bloot leggen?! jah. kijken wat ik ditmaal voor esoterische freak krijg voorgeschoven: tjonge.. (nog EEN kans geef ik het. 1 kans) fuck-it.
 
 Omni Allumini corner
Maandag, mei 11, 2009 16:19 Alle gedichten bekijken van deze schrijver
ik heb uberhaubt (zozo) niet het idee dat het enigszins zinvol is om een westers georienteerde psycholoog danwel psychiater tegenover mij te zetten (doch enfin) je mag kiezen tussen man en vrouw (tot dusver) meer niet. nou: ik heb ze allemaal wel zo''n beetje gezien (eenmalig: ooit) ik wil geen westerling: ik wil een ''andersdenkende'' tegenover mij.. en bij voorkeur een man (wel zo eerlijk) je kan het beestje 1000 x dezelfde truc leren: ik heb wel degelijk een voorkeur voor wat voor beestje..
 
 Omni Allumini corner
Maandag, mei 11, 2009 16:06 Alle gedichten bekijken van deze schrijver
ik weet niet; ik wrijf wel eens over de antieke scarabee van mn moeder (die kon ik nog redden uit de klauwen van hebzucht tenminste) voelt lekker op zich (andere mensen nemen een poes: moeten ze wel nog leven als je in het asiel komt he?! en deze dan?? NEE: die wil ik niet. basta) stijgende lijnen (schijnt.. ik geef het nog EEN kans) 1 kans: kus! je bent lief,
 
Vorig gedicht | Volgend gedicht

corner Auteursrecht
 
De gedichten die ingezonden zijn op de website van de gedichten freaks en e.v.t. toekomst projecten die gekoppeld zijn aan de gedichten freaks blijven te alle tijden eigendom van de feitelijke auteur van het gedicht. Zonder toestemming van de feitelijk auteur mogen de gedichten niet gebruikt worden voor andere doeleinden dan lezen op deze site en indien hier toestemming voor gegeven is door de feitelijke auteur het uitgeven van de gedichten door Gedichten-Freaks zelf. Mocht er sprake zijn van misbruik van de content en de gedichten die gepubliceerd zijn op deze site door wat dan ook dan zullen er hoe dan ook (in samenspraak met de auteur) stappen worden ondernomen.Sitemap overzicht - Privacy Policy