corner
 
   Iemand die je bedriegt!
corner
25 januari 2009 Stuur e-mail Alle gedichten bekijken van deze schrijver
Dood / Dood / Dood


De dood is niet zo erg alsje denkt alsje dood bent ga je 2kanten op 1 naar de Paradijs en 2 naar de hel alsje een goed mens bent luister dan naar wat ik zeg Als iemand dood gaat dan ben je verdrietig maar dan moet je niet je hele leven verdriet te hebben en Voor de mensen die gemeen zijn Hoop ik dat ze veranderen Kijk maar als er een zwerver daar staat bijvoorbeeld wordt er uitgelachten dat moet je nooit doen! want dan gaat allah jou en zwerver maken maar geef nooit op! als er iemand dood gaat en alsje er om lacht dat iemand dood gaat Word dat later Jou Lot!!!


- Yusra!!! -

Gecontroleerd door: christina

       

   Reactie op dit gedicht
corner

Yusra!!! vindt het leuk als je reageert op dit gedicht

Nog geen account bij de Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren
en laat gelijk een reactie achter.

Je schrijversnaam
Wachtwoord
Wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Los de som op:
4 keer 4 =
Bericht
Let op maximaal 499 tekens!

 


 Werner Domroese corner
Maandag, januari 26, 2009 01:21 Alle gedichten bekijken van deze schrijver
Tja.. ben ooit een keer diep gekwetst door een Moslima, die allerlei leleijke dingen over mij heeft gezegd achter mijn rug om, maar zonder vier getuigen en slechts een zandkorrel waarheid in een woestijn van woorden. Dat doet me nu al drie en een half jaar veel verdriet, want ze blijft voor mij een belangrijke inspiratiebron van zeer diepe genegenheid.
 
Vorig gedicht | Volgend gedicht

corner Auteursrecht
 
De gedichten die ingezonden zijn op de website van de gedichten freaks en e.v.t. toekomst projecten die gekoppeld zijn aan de gedichten freaks blijven te alle tijden eigendom van de feitelijke auteur van het gedicht. Zonder toestemming van de feitelijk auteur mogen de gedichten niet gebruikt worden voor andere doeleinden dan lezen op deze site en indien hier toestemming voor gegeven is door de feitelijke auteur het uitgeven van de gedichten door Gedichten-Freaks zelf. Mocht er sprake zijn van misbruik van de content en de gedichten die gepubliceerd zijn op deze site door wat dan ook dan zullen er hoe dan ook (in samenspraak met de auteur) stappen worden ondernomen.Sitemap overzicht - Privacy Policy