corner
 
   mijn verhaal
corner
12 april 2008 Stuur e-mail Alle gedichten bekijken van deze schrijver
Misbruik / Verdriet / Toekomst


“Voelde ik me maar niet zo alleen en had ik maar iemand die echt om me gaf. Iemand die alles voor me doet en alles met me deelt. Iemand waaraan ik mijn ware “ik” kan laten zien, gewoon iemand die van me houdt…”
 

Ze was een heel gewoon meisje met hier en daar een probleem. Maar leerde verkeerde mensen kennen en veranderde ineens. Begon met roken en blowen ze gaf niks meer om zichzelf. Haar hoofd zat vol met vragen, ze wist niet meer wie, wat of waar. Ze was het zat al dat proberen en wilde liever van deze wereld gaan. Maar iets pakte haar hand vast en trok haar even terug. Het was een goede vriendin een steun in haar rug. Ze hadden elkaar nodig. Ze begrepen elkaar zoals niemand anders hun begreep. Ze waren één en niemand die hun kon breken. Ze deden alles wat god verboden had. En de mensen om hun heen bleven maar smeken. Ze hadden gelogen, bedrogen, gestolen, verraden maar niks daarvan wist hun te bedaren. Maar ze deden ook leuke dingen en gingen vaak samen naar de stad. En op een dag leerde het meisje een jongen kennen, die ervoor zorgde dat ze haar problemen snel vergat. Ze werd overdonderd door liefde waar ze zolang op had gewacht. Ze voelde zich bijzonder, eindelijk iemand die haar alles gaf. Iemand van zichzelf die er voor haar was elke dag. Ze hadden samen de leukste tijden. En ze kreeg alles bij hem voor elkaar, ze hoefde maar te klappen in haar handen en hij was er daar voor haar. Maar het meisje was nog maar jong en ontzettend naïef en ze had niet bedacht. Dat die jongen er alles aan had gedaan en haar nu had in zijn macht. Alles wat eerst zo vertrouwd was voor haar, was nu slechts nog een hoopje as. Hij nam der mee naar zijn vrienden en moest toen plotseling ergens heen. Daar zat het meisje dan met zijn vrienden helemaal alleen. Niks durfde ze tegen hem te zeggen want hij wist er vast niks van. Maar later besefte zij dat dit juist was zijn plan. Ze ging ervan kapot en deed de gekste dingen. En dat alleen om haar verdriet van binnen te verdringen. Maar mensen om haar heen kregen door dat er iets met haar was. Maar dat kwam het meisje juist absoluut niet van pas. Ze deed afstand van mensen die te dichtbij haar kwamen. En dat alles om die jongen te gehoorzamen. Het meisje begon tegen hem te schreeuwen ze was radeloos, ontzettend bang maar ook heel boos. Maar voor ze ook maar iets kon zeggen lag ze daar bewusteloos. Toen was ze het zat en kon ze het niet meer, ze ging er weg en maakte nooit meer terugkeer..


- ;;Troubles-. -

Gecontroleerd door: maria

       

   Reactie op dit gedicht
corner

;;Troubles-. vindt het leuk als je reageert op dit gedicht

Nog geen account bij de Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren
en laat gelijk een reactie achter.

Je schrijversnaam
Wachtwoord
Wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Los de som op:
4 keer 4 =
Bericht
Let op maximaal 499 tekens!

 


 Little_Mii corner
Zondag, juni 08, 2008 22:19 Alle gedichten bekijken van deze schrijver
heel knap..
ik ben er gewoon stil van..
ik wens je heel erg veel succes in de rest van je leven..
 
 Gewoon Amy corner
Zaterdag, april 12, 2008 16:45 Alle gedichten bekijken van deze schrijver
Heftig zeg! Maar zo te zien heb je de goede weg gekozen!

liefs amy
 
 Windwhisper corner
Zaterdag, april 12, 2008 07:35 Alle gedichten bekijken van deze schrijver
elke nieuwe morgen schept beloftevol nieuwe kandsen, ik wens je heel veel sterkte
Lieve groet Cobie
Kuzzzz
 
 ela corner
Zaterdag, april 12, 2008 01:05 Alle gedichten bekijken van deze schrijver
Vertrkken uit je eigen moeilijkheden is de zwaarste opgave.
ela
 
Vorig gedicht | Volgend gedicht

corner Auteursrecht
 
De gedichten die ingezonden zijn op de website van de gedichten freaks en e.v.t. toekomst projecten die gekoppeld zijn aan de gedichten freaks blijven te alle tijden eigendom van de feitelijke auteur van het gedicht. Zonder toestemming van de feitelijk auteur mogen de gedichten niet gebruikt worden voor andere doeleinden dan lezen op deze site en indien hier toestemming voor gegeven is door de feitelijke auteur het uitgeven van de gedichten door Gedichten-Freaks zelf. Mocht er sprake zijn van misbruik van de content en de gedichten die gepubliceerd zijn op deze site door wat dan ook dan zullen er hoe dan ook (in samenspraak met de auteur) stappen worden ondernomen.Sitemap overzicht - Privacy Policy