corner
 
   jij KloOtZaK!!
corner
13 maart 2002 Stuur e-mail Alle gedichten bekijken van deze schrijver
Kwaad / Kwaad / Kwaad


wat ben jij een achterlijk l*l zeg!! waarom maak je een meisje van 18 jaar zwanger..? een meisje die gen geld heeft, geen werk en geen huis..! en wat heb jij zelf... ook hellemaal nix..! je bent net weer de bak uit! je had ingebroken in een dranken winkel..! waarom..? je liet haar dar achter zwanger en zonder geld! Mijn ouders weer in de stress want dat meisje dat jij daar achter liet, dat was hun dochter, ja dus mijn zus!
en dan is dit nog niet eens alles!! je hebt mijn ander zus en mij opa bedreigd! waarom deed je dat..? waarom kom je niet naar mij..? want echt ik ben niet bang voor jou. ook al sla je me hellemaal neer! jij ebnt lucht voor mij, zo wil ik dneken, maar als ik jou zie, dan sla ik je tegen de vlakte, reken daar maar op..! Dan kan je wel zeggen jij... zo'n klein meisje! dan mag je nog zo'n reus zijn! maar ik ben echt niet bang en dat was ik ook niet van plan te worden! jij bent echt niet goed bij je hoofd! je maakt mijn zus zwanger, maar dat is niet alles, je steekt haar op tegen mijn ouders! en hoopte dat ze ruzie kregen! dat was ook bijna gebeurt! wat wil je met die kleine doen,die in haar buik zit..? die kan je net eens verzorgen eikel! je hebt geen geld geen huis en geen eten!~! ik heb nog nooit zo;n mallott meegemaakt! als dat kindje strax geboren is, heb je misschien wel kans dat het van je afgepakt wordt, omdat je er niet voor akn zorgen! wil je dat..? wil je mijn zus nog meer verdriet brengen..?
Ik hoop het niet voor je, want dan ben je echt de lul!!!
ik hoop dat ik je snel tegen kom, echt jongentje dan ben je voor mij! ik sla je dan echt tegen de vlakte zonder pardon!!!!!!

Bram laat haar gaan, en gaaf haar een goed leven!
je hebt haar al te veel pijn gedaan! je bent verdomme 35 jaar en dan ga je een meisje van 18 zwanger maken!
achterlijk gladiool!
- Francis -

Gecontroleerd door:

       

   Reactie op dit gedicht
corner

Francis vindt het leuk als je reageert op dit gedicht

Nog geen account bij de Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren
en laat gelijk een reactie achter.

Je schrijversnaam
Wachtwoord
Wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Los de som op:
4 keer 4 =
Bericht
Let op maximaal 499 tekens!

 


 Francis corner
Donderdag, maart 14, 2002 09:11 Alle gedichten bekijken van deze schrijver
owja ik heet Francis!! haha
 
 Francis corner
Donderdag, maart 14, 2002 09:10 Alle gedichten bekijken van deze schrijver
kijk okey ze was er zelf bij, maar nu laat hij haar stikken! zou jij zwanger willen zijn, terwijl je geen geld heb, geen eten en geen huis..? das toch niet goed..?!
 
 henniehummel corner
Woensdag, maart 13, 2002 10:02 Alle gedichten bekijken van deze schrijver
Frans, ik begrijp je woede, maar je kan soms te ver doordraven.
Je zusje van 18 zwanger van een man van 35, nou ja, daar is ze zelf bijgeweest.
Luister naar wat de ander te vertellen heeft, je hoort waarschijnlijk alles van maar een kant Frans.
Ik begrijp je woede, ben het ook wel met je eens, maar denk na eer je wat doet.

xxxxx Hennie
 
Vorig gedicht | Volgend gedicht

corner Auteursrecht
 
De gedichten die ingezonden zijn op de website van de gedichten freaks en e.v.t. toekomst projecten die gekoppeld zijn aan de gedichten freaks blijven te alle tijden eigendom van de feitelijke auteur van het gedicht. Zonder toestemming van de feitelijk auteur mogen de gedichten niet gebruikt worden voor andere doeleinden dan lezen op deze site en indien hier toestemming voor gegeven is door de feitelijke auteur het uitgeven van de gedichten door Gedichten-Freaks zelf. Mocht er sprake zijn van misbruik van de content en de gedichten die gepubliceerd zijn op deze site door wat dan ook dan zullen er hoe dan ook (in samenspraak met de auteur) stappen worden ondernomen.Sitemap overzicht - Privacy Policy