Reacties op dit gedicht
Suzanne. vindt het leuk als je reageert op dit gedicht

Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres


David Matser: Zaterdag, november 24, 2007 23:43
Erg mooi.


liefs,
David


flores: Donderdag, november 22, 2007 19:00
Dat hoor ik graag hahaha...

Zonder gekheid...je laat jezelf zien in deze. Knap!

Kus voor Suus, de ADHD-er. ;)

Even huppelen??????????

:)



Marjolein.: Donderdag, november 22, 2007 16:48


Zien kan eventueel toch ook? In ogen ;)
En anders heeft ie gewoon pech.

Liefs!


Over dit gedicht
Auteur:  Suzanne. Abbo 1Abbo 2
Gecontroleerd door:  
Gepubliceerd op:  22 november 2007
Thema's: