Reacties op dit gedicht
remie vindt het leuk als je reageert op dit gedicht

Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres


lommert: Woensdag, november 14, 2007 07:48
gevoelens geschreven die me raken...liefs van mij he;)

willem


Marousia: Dinsdag, november 13, 2007 22:29
Ik ben er stil van, prachtig. Liefs van Marousia


Quicksilver: Dinsdag, november 13, 2007 21:57
stilmakend en droevig verwoord tot een wondermooie pracht tesamen met foto...

kan er niets aan doen, maar ik vind het geweldig mooi!

warme knuffels
liefs,Dicky


Jan van Dord: Dinsdag, november 13, 2007 19:07
Zowel defoto als het gedicht heel erg mooi !!
jan


Artifex: Dinsdag, november 13, 2007 18:17
Mooi subtiel neergezet.

Liefs, Artifex.


conan: Dinsdag, november 13, 2007 17:31
prachtig met die foto , die verbonden gespletenheid....
knap remie !

liefs conan***


switi lobi: Dinsdag, november 13, 2007 16:10
Droeve gevoeligheid... zo mooi met de foto samen.

Liefsliefs, switi lobi


Ria -rimpeling-: Dinsdag, november 13, 2007 15:40
Prachtig zo samen met de foto!
liefs Ria


Windwhisper: Dinsdag, november 13, 2007 12:45
Droevig lief en o zo mooi
Liefs Cobie
Kuzzz


Fairouz: Dinsdag, november 13, 2007 11:43
En met de achtergrond en het gedicht een pareltje...groeten Fairouz


Over dit gedicht
Auteur:  remie Abbo 1Abbo 2
Gecontroleerd door:  
Gepubliceerd op:  13 november 2007
Thema's: