Reacties op dit gedicht
wijnand. vindt het leuk als je reageert op dit gedicht

Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres


Gert: Vrijdag, juni 29, 2007 12:59
Mooi gedicht.
Groet, Gert


DrieGeetjes: Vrijdag, juni 29, 2007 00:52
Vakkundig ging je te werk
streek een beetje naar de kant
en haalde even herinneringen
terug uit een knoopsgat

Vakkundig ging je te werk
streek een beetje naar de kant
uit een knoopsgat
en haalde de herinneringen terug

Loopt het einde wat vloeiender, Wijnand. :)


Over dit gedicht
Auteur:  wijnand. Abbo 1Abbo 2GroeneSter
Gecontroleerd door:  
Gepubliceerd op:  29 juni 2007
Thema's: