corner
 
   Je heb van die domoren op school!
corner
09 januari 2007 Stuur e-mail Alle gedichten bekijken van deze schrijver
Kwaad / Geen Thema / Geen Thema


Ik leef mij leven voor mij.
Als ik liefde en vriendschap wil schenken geef ik dat. Zo niet dan niet.
Als ik hardop wil zingen doe ik dat gewoon lekker.
Als ik zin heb om te dansen doe ik dat gewoon. Het intereseerd mij echt geen ene fuck wat jullie daar van vinden.
Als ik zin heb om de clown uit te hangen laat me.. ik hou jou toch ook niet tegen in je doen en zijn.
Als ik zin heb om te dansen doe ik. Wat kijk je naar me. Ik vraag toch echt niet om jouw aandacht voor als je dat dacht.

Ik respecteer ieder zijn mening.
Ik zal niet gauw achter je rug om praten, mits je mij in een slecht daglicht wil plaatsen. Dan ben ik er als de kippen bij en op een ongewenst moment steek ik je met me scherpen tong en geloof me dan ben je niet blij.
Ik zie in de meeste mensen schoonheid zowel van binnen als van buiten, daarom probeer ik niemand buiten te sluiten.Kom er bij "hoe meer zielen hoe meer vreugde is mijn motto".

Ik ben een goede vriendin vrolijk je op als je het niet meer ziet zitten en luister naar je verhalen als je diep in de put zit. Met alle kracht zal ik je er dan uit proberen te trekken zelfs al kan dat mijn eigen karakter erg bevlekken.

Kortom doe niet of jullie mij denken te kennen. Jullie zijn zo bevooroordeelt, alleen om er maar bij te horen. Jullie eigen onzekerheid projecteren jullie op mij. Zo jaloers omdat jullie mij zien "vrij". Vrij in doen en laten en dan zeggen dat ik kapsones heb ppphee, omdat ik besloten heb mij niet bij kliekjes aan te sluiten en een iedere in m'n hart wil sluiten.

Ach weetje ik heb alleen zo'n medelijden met jullie als ik jullie daar zo zie staan. Net een kudde schaapjes. Als één over de dam gaat volgen er meer. Ga zo door stelletje domoren en laat vooral niet je eigen ik horen!!


- balance-bianca86 -

Gecontroleerd door: Marina

       

   Reactie op dit gedicht
corner

balance-bianca86 vindt het leuk als je reageert op dit gedicht

Nog geen account bij de Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren
en laat gelijk een reactie achter.

Je schrijversnaam
Wachtwoord
Wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Los de som op:
4 keer 4 =
Bericht
Let op maximaal 499 tekens!

 


 Twinkle Love corner
Dinsdag, januari 09, 2007 20:53 Alle gedichten bekijken van deze schrijver
Goeie tekst! je hebt er een goeie mening over! doe lekker wat je zelf wilt, en laat andere maar lekker praten zolang jij maar beter weet! ××× Twinkle Love
 
Vorig gedicht | Volgend gedicht

corner Auteursrecht
 
De gedichten die ingezonden zijn op de website van de gedichten freaks en e.v.t. toekomst projecten die gekoppeld zijn aan de gedichten freaks blijven te alle tijden eigendom van de feitelijke auteur van het gedicht. Zonder toestemming van de feitelijk auteur mogen de gedichten niet gebruikt worden voor andere doeleinden dan lezen op deze site en indien hier toestemming voor gegeven is door de feitelijke auteur het uitgeven van de gedichten door Gedichten-Freaks zelf. Mocht er sprake zijn van misbruik van de content en de gedichten die gepubliceerd zijn op deze site door wat dan ook dan zullen er hoe dan ook (in samenspraak met de auteur) stappen worden ondernomen.Sitemap overzicht - Privacy Policy