corner
 
   Klem
corner
19 november 2006 Stuur e-mail Alle gedichten bekijken van deze schrijver
Angst / Geen Thema / Geen ThemaVastgeroest al na 3 maanden? Komen muren nu al op me af? Ik hou van vrijheid, maar wil het ook niet, durf het niet, wil graag lijnen, weten hoe ik leven moet. Maar constant op je woorden letten voelt toch absoluut niet goed.
Een baan voor mijn leven? Al het andere dus bijvoorbaat al opgeven? Te snel te loyaal aan mijn baas en aan de rest. Ik weet dat ik mezelf pest. Want als er volgend jaar geen ruimte is, zijn zij dan zo loyaal? Nee dan ben ik meteen weg. Eigenlijk belachelijk zeg!
Maar lief dat zijn ze wel,begripvol, aardig, maar zooooo SAAI en fatsoenlijk! Dat is fijn en goed enzo, maar het benauwt me, het beklemt me. Muren komen op me af. Dat is toch dwaas, dat is toch maf!
Ik hou van vrijheid, maar wil het ook niet, durf het niet, wil graag lijnen, weten hoe ik leven moet. Maar constant op je woorden letten voelt toch absoluut niet goed.


- -Dibbes- -

Gecontroleerd door: michris

       

   Reactie op dit gedicht
corner

-Dibbes- vindt het leuk als je reageert op dit gedicht

Nog geen account bij de Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren
en laat gelijk een reactie achter.

Je schrijversnaam
Wachtwoord
Wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Los de som op:
4 keer 4 =
Bericht
Let op maximaal 499 tekens!

 


 MayadeBij* corner
Zondag, oktober 14, 2007 21:23 Alle gedichten bekijken van deze schrijver
ik ga weer terug de werving&selectie in (misschien kan ik iets voor je betekenen) wat is je salaris? haha :) kus.
 
 lissa18 corner
Zondag, november 19, 2006 22:31 Alle gedichten bekijken van deze schrijver
begrijp je volledig, en ik heb het lef gehad om dat patroon te doorbreken, enkel naar men eigen innerlijk te luisteren, want iedereen heeft zen eigen waarheid:als je die volgt ben je vrij, heerlijk vrij,en dat straal je ook uit naar anderen toe!
veel geluk
 
Vorig gedicht | Volgend gedicht

corner Auteursrecht
 
De gedichten die ingezonden zijn op de website van de gedichten freaks en e.v.t. toekomst projecten die gekoppeld zijn aan de gedichten freaks blijven te alle tijden eigendom van de feitelijke auteur van het gedicht. Zonder toestemming van de feitelijk auteur mogen de gedichten niet gebruikt worden voor andere doeleinden dan lezen op deze site en indien hier toestemming voor gegeven is door de feitelijke auteur het uitgeven van de gedichten door Gedichten-Freaks zelf. Mocht er sprake zijn van misbruik van de content en de gedichten die gepubliceerd zijn op deze site door wat dan ook dan zullen er hoe dan ook (in samenspraak met de auteur) stappen worden ondernomen.Sitemap overzicht - Privacy Policy