Reacties op dit gedicht
myrkvi vindt het leuk als je reageert op dit gedicht

Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres


~~~eilahtan~~~: Zaterdag, maart 11, 2006 11:57
mooi om te lezen deze
liefs dikke kus nathie


switi lobi: Dinsdag, maart 07, 2006 23:24
Wees als de boom
zo stevig en sterk
maar toch kunnen takken buigen
in het ritme van het leven.....
het zal je een vertrouwen in
het leven geven...

Liefsliefs, lieve myrkvi, dikke kus! switi lobi


pescheur: Dinsdag, maart 07, 2006 22:55
door jezelf te blijven en vertrouwen te ontvangen maar ook te durven geven...~~~


Over dit gedicht
Auteur:  myrkvi Abbo 1Abbo 2
Gecontroleerd door:  maneschijn
Gepubliceerd op:  07 maart 2006
Thema's: