corner
 
   Afscheid......
corner
30 januari 2006 Stuur e-mail Alle gedichten bekijken van deze schrijver
Dood / Ziekte / Dieren


Afscheid.....

Alsof je afscheid wilt nemen lig je met je hoofd op mijn schoot. Nog een laatste nacht samen, nog even dicht bij elkaar. Morgen is alles voorbij, je wordt uit je lijden verlost.

Je gaat mijn engel worden die naar me kijkt en over me waakt. Ik ga je missen, je lieve snoet, zelfs je gegrom. Je zotte kuren als we speelde, die gekke sprongen die je maakte.

Die lieve likjes die je gaf om te zeggen ;ik hou van jou. Wel , lieve schat ,ik zie je doodgraag. En iedere dag laat ik één traan voor jou. Als bewijs van mijn liefde voor jou.

Er komt een tijd dat we elkaar weer zien. Dan verwen ik je weer als toen. We nemen nu afscheid met veel pijn in ons hart. Maar in mijn hart ben je en blijf je bij mij, voor eeuwig en altijd.

Slaap zacht mijn Zanneke

 - Lief muilke -

Gecontroleerd door: benji

       

   Reactie op dit gedicht
corner

Lief muilke vindt het leuk als je reageert op dit gedicht

Nog geen account bij de Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren
en laat gelijk een reactie achter.

Je schrijversnaam
Wachtwoord
Wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Los de som op:
4 keer 4 =
Bericht
Let op maximaal 499 tekens!

 


 opgever corner
Dinsdag, januari 31, 2006 20:00 Alle gedichten bekijken van deze schrijver
een herkenbaar gedicht. Wij hebben op 19 januari 2003 ook onze hond laten inslapen, omdat hij te oud en te ziek was. Het afscheid was ook HEEL zwaar.

Groetjes
raissa
 
 vogeltjuh9 corner
Dinsdag, januari 31, 2006 15:43 Alle gedichten bekijken van deze schrijver
heel goed gedicht. Ik snap wat je bedoelt. Maar goed dat je er niet deprisief van word. Soms hebben mensen dat ook wel eens. Maar je verwerkt je gevoelens met een gedicht. Dat doe ik ook. Goed zo
 
Vorig gedicht | Volgend gedicht

corner Auteursrecht
 
De gedichten die ingezonden zijn op de website van de gedichten freaks en e.v.t. toekomst projecten die gekoppeld zijn aan de gedichten freaks blijven te alle tijden eigendom van de feitelijke auteur van het gedicht. Zonder toestemming van de feitelijk auteur mogen de gedichten niet gebruikt worden voor andere doeleinden dan lezen op deze site en indien hier toestemming voor gegeven is door de feitelijke auteur het uitgeven van de gedichten door Gedichten-Freaks zelf. Mocht er sprake zijn van misbruik van de content en de gedichten die gepubliceerd zijn op deze site door wat dan ook dan zullen er hoe dan ook (in samenspraak met de auteur) stappen worden ondernomen.Sitemap overzicht - Privacy Policy