corner
 
   Afscheid nemen
corner
09 april 2005 Stuur e-mail Alle gedichten bekijken van deze schrijver
Dood / Geen Thema / Geen Thema


Op het kerkhof is het grauw, koud, kil en stil. Net als vandaag in ons hart. Je hebt geleden en gestreden als een krijger in oorlogstijd maar tevergeefs, je hebt verloren. Nu is het zover... we moeten je laten gaan... Ons hart is verscheurd van de pijn en onze ogen branden van de tranen.
Tranen om jou, tranen die zeggen hoeveel we van je hielden en houden want echt afscheid nemen doen we nooit, kunnen we nooit.


- Réken -

Gecontroleerd door: fox_bert

       

   Reactie op dit gedicht
corner

Réken vindt het leuk als je reageert op dit gedicht

Nog geen account bij de Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren
en laat gelijk een reactie achter.

Je schrijversnaam
Wachtwoord
Wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Los de som op:
4 keer 4 =
Bericht
Let op maximaal 499 tekens!

 


 lien corner
Maandag, april 11, 2005 19:16 Alle gedichten bekijken van deze schrijver
Hey! Zoetsen, om te beginnen vin ik et een hééééél mooi gedichteken, en ik ben zeker da uwe pepe da ook vind! ij zal blij zijn! ({) Sterkte nog e -xxx...(})
 
 Fading corner
Zaterdag, april 09, 2005 19:19 Alle gedichten bekijken van deze schrijver
gecondoleeRd..
sterkte!
liefs
 
Vorig gedicht | Volgend gedicht

corner Auteursrecht
 
De gedichten die ingezonden zijn op de website van de gedichten freaks en e.v.t. toekomst projecten die gekoppeld zijn aan de gedichten freaks blijven te alle tijden eigendom van de feitelijke auteur van het gedicht. Zonder toestemming van de feitelijk auteur mogen de gedichten niet gebruikt worden voor andere doeleinden dan lezen op deze site en indien hier toestemming voor gegeven is door de feitelijke auteur het uitgeven van de gedichten door Gedichten-Freaks zelf. Mocht er sprake zijn van misbruik van de content en de gedichten die gepubliceerd zijn op deze site door wat dan ook dan zullen er hoe dan ook (in samenspraak met de auteur) stappen worden ondernomen.Sitemap overzicht - Privacy Policy