corner
 
   dankjewel!!
corner
21 september 2004 Stuur e-mail Alle gedichten bekijken van deze schrijver
Troost / Genegenheid / Hoop


DANKJEWEL WORDT ZO MAKKELIJK GEZEGD................MAAR IK MEEN HET ECHT.


DANKJEWEL DAT ER MENSEN ZIJN DIE REACTIES GEVEN OP MIJN GEDICHTEN.....WANT DAT KAN MIJN ANGST OF PIJNLIJKE GEVOEL VOOR EVEN VERLICHTEN.


DANKJEWEL VOOR HET GEEN..............WAT MIJN GEVOEL HIER GEEFT,EVEN NIET ALLEEN.


SORRY VOOR HET FEIT DAT IK NIET ALTIJD DE KRACHT HEB REACTIES OP ANDERMANS GEDICHTEN TE GEVEN ....................DAT KOMT OMDAT IK BIJ VERDRIETIGE GEDICHTEN LAST HEB VAN NARE HERBELEVINGEN.


SORRY DAT IK DAT NU EVEN NIET GEVEN KAN......................MAAR ALS IK ME OP EEN DAG STERKER VOEL BEN IK DAT ZEKER VAN PLAN!!!


IK WEET WEL DAT IK RESPECT HEB VOOR IEDERE DICHTER OF DICHSTER DIE HIER HUN WOORDEN NEERZETTEN OP PAPIER....................OOK AL IS HET VANUIT WANHOOP, TROOST EEN HULPKREET OF VOOR HUN PLEZIER.


iK WEET WEL DAT IK VANAF HET MOMENT TOEN IK HIER VOOR HET EERST WAS.......................IK ZO GEINTERRESSEERT WAS IN IEDER ANDER ZIJN GEDICHT WANT DE TIJD VLOOG VOORBIJ DAT MERKTE IK DIEP IN DE NACHT PAS.


DUS LIEVE DICHTERS MIJN RESPECT IS GROOT EN IK HOOP VOOR IEDER HIER OP EEN GOED EN GEZOND LEVEN.......................DAT WENS IK OOK MEZELF TOE EN  IK WEET DAT IK GAUW WEER ALS IK STERKER BEN GEWORDEN AAN ANDEREN EEN REACTIE OP HUN GEDICHTEN KAN GEVEN!!


 - energygirl -

Gecontroleerd door: michris

       

   Reactie op dit gedicht
corner

energygirl vindt het leuk als je reageert op dit gedicht

Nog geen account bij de Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren
en laat gelijk een reactie achter.

Je schrijversnaam
Wachtwoord
Wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Los de som op:
4 keer 4 =
Bericht
Let op maximaal 499 tekens!

 


 *~~~GlitterGirly~~~* corner
Dinsdag, september 21, 2004 14:24 Alle gedichten bekijken van deze schrijver
lief zo een bedankje
liefs en xxx
glitter
 
 sunset corner
Dinsdag, september 21, 2004 09:49 Alle gedichten bekijken van deze schrijver
Niets te danken :=).
Liefs / sunset
 
 bent corner
Dinsdag, september 21, 2004 01:04 Alle gedichten bekijken van deze schrijver
Qua uiterlijk is dit een DANTY, erg bijzonder.

;-)
 
Vorig gedicht | Volgend gedicht

corner Auteursrecht
 
De gedichten die ingezonden zijn op de website van de gedichten freaks en e.v.t. toekomst projecten die gekoppeld zijn aan de gedichten freaks blijven te alle tijden eigendom van de feitelijke auteur van het gedicht. Zonder toestemming van de feitelijk auteur mogen de gedichten niet gebruikt worden voor andere doeleinden dan lezen op deze site en indien hier toestemming voor gegeven is door de feitelijke auteur het uitgeven van de gedichten door Gedichten-Freaks zelf. Mocht er sprake zijn van misbruik van de content en de gedichten die gepubliceerd zijn op deze site door wat dan ook dan zullen er hoe dan ook (in samenspraak met de auteur) stappen worden ondernomen.Sitemap overzicht - Privacy Policy