Reacties op dit gedicht
milamber vindt het leuk als je reageert op dit gedicht

Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres


annefleurtjuhh: Zaterdag, juni 10, 2006 21:10
hehe, pindakaas is tof ^^
zullen we samen een broodje eten?

gr
kerwin



Jaah!


aisorha: Zaterdag, juni 10, 2006 12:53
Dit is inderdaad geen kattenpis. En ik ben benieuwd naar deze koningin. En langzij, teehee. En xXx


~~~eilahtan~~~: Vrijdag, juni 09, 2006 19:32
schitterend verwoord
en bedankt voor je reactie
liefs knuf nathie


Tika: Vrijdag, juni 09, 2006 12:27


Een bijzondere ode.

Prachtig beschreven.


Liefs Tika


Quando: Vrijdag, juni 09, 2006 11:23



En ik heb besloten dat van
teen tot top toch mogelijk is.


Ik had al gezegd dat het mooi was?


milamber: Vrijdag, juni 09, 2006 11:09
vrolijkheden, maar dan verleden
ofzo..

ghehe


Quando: Vrijdag, juni 09, 2006 10:21



Ik houd er wel van als je veel schrijft.
(en instuurt niet te vergeten)

liefs,


sunset: Vrijdag, juni 09, 2006 08:21
S c h i t t e r b a a r en heeeeel graag gelezen.
Liefs en fijne vrijdag, sunset


Marjolein.: Vrijdag, juni 09, 2006 08:18


Ze zal er blij mee zijn. ;)
Dat quasi-nonchalant heeft wel wat.

En ach, wat heb je aan mijn woorden,
jij weet wel hoe je schrijven moet.

Liefs,



Mathilde: Vrijdag, juni 09, 2006 06:38

dit leest geweldig!
haast middeleeuws van opzet.
al begrijp ik in de laatste zin van de eerste strofe de haakjes in (ver)leden niet.
maar dat ligt vast aan mij!

liefs, mathilde



flores: Vrijdag, juni 09, 2006 02:58
Inderdaad prachtig!!! Meer van dit...*bloost*

Liefs


cosmicdoom: Vrijdag, juni 09, 2006 02:08
zo mooie woorden , groetjes Jurgen


milamber: Vrijdag, juni 09, 2006 01:10
mijn - voorlopige - ode


wijnand.: Vrijdag, juni 09, 2006 01:04
prachtig


Over dit gedicht
Auteur:  milamber Abbo 1Abbo 2GroeneSter
Gecontroleerd door:  Sunflower
Gepubliceerd op:  09 juni 2006
Thema's: