corner
 

Albrecht Paul
corner
Donderdag, februari 21, 2002 23:10
Houd het gesprek met je mama gaande. Maak je niet bezorgd om alles wat ze je NIET meer geeft, dat staat erg hebberig. Bedenk vooral waarin ze WEL bij je is, waarin jij haar levend houdt. Dat is méér dan in ziekte. Je hebt allicht mooie dingen van haar vastgehouden. Als je die levend houdt, dan leeft je moeder voort in jou. Dan blijven jullie liefdevol bijeen.

Het vraagt tijd, zeer zeker. Minstens alle seizoenen zullen over je verdriet heen moeten gaan. Misschien lukt het daarna.

corner Auteursrecht
 
De gedichten die ingezonden zijn op de website van de gedichten freaks en e.v.t. toekomst projecten die gekoppeld zijn aan de gedichten freaks blijven te alle tijden eigendom van de feitelijke auteur van het gedicht. Zonder toestemming van de feitelijk auteur mogen de gedichten niet gebruikt worden voor andere doeleinden dan lezen op deze site en indien hier toestemming voor gegeven is door de feitelijke auteur het uitgeven van de gedichten door Gedichten-Freaks zelf. Mocht er sprake zijn van misbruik van de content en de gedichten die gepubliceerd zijn op deze site door wat dan ook dan zullen er hoe dan ook (in samenspraak met de auteur) stappen worden ondernomen.Sitemap overzicht - Privacy Policy