corner
 

Liefdesdokter
corner
Woensdag, juli 29, 2020 14:57
Mooie herinneringen zullen nooit verdwijnen en zullen voor altijd in je hart en gedachten zitten net als de persoon waarmee jij dit allemaal hebt mee mogen maken!

Dit lijkt wel een heel leven dat je dit allemaal hebt mogen meemaken. Zou zeggen maak meer mooie momenten nu het nog kan en vergeet de diepe dalen en genieten van de toppen!

Liefde overwint alles!

corner Auteursrecht
 
De gedichten die ingezonden zijn op de website van de gedichten freaks en e.v.t. toekomst projecten die gekoppeld zijn aan de gedichten freaks blijven te alle tijden eigendom van de feitelijke auteur van het gedicht. Zonder toestemming van de feitelijk auteur mogen de gedichten niet gebruikt worden voor andere doeleinden dan lezen op deze site en indien hier toestemming voor gegeven is door de feitelijke auteur het uitgeven van de gedichten door Gedichten-Freaks zelf. Mocht er sprake zijn van misbruik van de content en de gedichten die gepubliceerd zijn op deze site door wat dan ook dan zullen er hoe dan ook (in samenspraak met de auteur) stappen worden ondernomen.Sitemap overzicht - Privacy Policy