corner
 

Trilala
corner
Maandag, februari 21, 2005 21:09
heb ook zo iemand... maar hij is er nog, zou het niemeer kunne in beelden zonder hem... hoop dat ik hem nooit verlies...zou hem dat is moeten laten weten!:)
Hééééél mooi gedichtje! echt waar , en blijf je hart je problemen vertellen..dan zal hij ze ook voelen en antwoorden door de gedachte dat hij er nog altijd is!!
Kisses Sara(k)

corner Auteursrecht
 
De gedichten die ingezonden zijn op de website van de gedichten freaks en e.v.t. toekomst projecten die gekoppeld zijn aan de gedichten freaks blijven te alle tijden eigendom van de feitelijke auteur van het gedicht. Zonder toestemming van de feitelijk auteur mogen de gedichten niet gebruikt worden voor andere doeleinden dan lezen op deze site en indien hier toestemming voor gegeven is door de feitelijke auteur het uitgeven van de gedichten door Gedichten-Freaks zelf. Mocht er sprake zijn van misbruik van de content en de gedichten die gepubliceerd zijn op deze site door wat dan ook dan zullen er hoe dan ook (in samenspraak met de auteur) stappen worden ondernomen.Sitemap overzicht - Privacy Policy