corner
 

Jacky Van den Berghe
corner
Dinsdag, januari 25, 2011 01:05
Voor Peter Van tiel:
Geven is altijd beter dan krijgen, Peter! Maar in feite kunnen wij niet anders dan de dingen ''krijgen''. Iemand die gewerkt heeft ''krijgt'' zijn loon! Al wat te koop is hier op aarde hebben wij ''gekregen''!
Wat is het eerst geven og krijgen. Wie liefde krijgt geeft liefde terug, wie liefde geeft krijgt liefde terug. Tenminste als alles natuurlijke wijze gaat, is dat zo.
In het huidig wereldbeeld is het schrijnend te moeten ...

corner Auteursrecht
 
De gedichten die ingezonden zijn op de website van de gedichten freaks en e.v.t. toekomst projecten die gekoppeld zijn aan de gedichten freaks blijven te alle tijden eigendom van de feitelijke auteur van het gedicht. Zonder toestemming van de feitelijk auteur mogen de gedichten niet gebruikt worden voor andere doeleinden dan lezen op deze site en indien hier toestemming voor gegeven is door de feitelijke auteur het uitgeven van de gedichten door Gedichten-Freaks zelf. Mocht er sprake zijn van misbruik van de content en de gedichten die gepubliceerd zijn op deze site door wat dan ook dan zullen er hoe dan ook (in samenspraak met de auteur) stappen worden ondernomen.Sitemap overzicht - Privacy Policy