corner
 

Jacky Van den Berghe
corner
Woensdag, april 14, 2010 01:53
Kleine Vos2:
... het goede te kunnen laten zien en zich te kunnen manifesteren. Maar de achtergrond moet zich niet op het voorplan plaatsen en belangrijker willen zijn!
Het decor is het toneelspel niet! Wat niet wil zeggen dat het overbodig is, maar het is niet om het decor te doen. Dus, niet om het kwade, maar om het goede!
Dank voor je lieve groet,
Hartelijk,
Jacky

corner Auteursrecht
 
De gedichten die ingezonden zijn op de website van de gedichten freaks en e.v.t. toekomst projecten die gekoppeld zijn aan de gedichten freaks blijven te alle tijden eigendom van de feitelijke auteur van het gedicht. Zonder toestemming van de feitelijk auteur mogen de gedichten niet gebruikt worden voor andere doeleinden dan lezen op deze site en indien hier toestemming voor gegeven is door de feitelijke auteur het uitgeven van de gedichten door Gedichten-Freaks zelf. Mocht er sprake zijn van misbruik van de content en de gedichten die gepubliceerd zijn op deze site door wat dan ook dan zullen er hoe dan ook (in samenspraak met de auteur) stappen worden ondernomen.Sitemap overzicht - Privacy Policy