corner
 

Jacky Van den Berghe
corner
Maandag, maart 29, 2010 01:50
Voor Indy Toma:
De waarheid wel, want behaaglijkheid is een gestolen geluksgevoel. Leugen brengt enkel maar een tijdelijke valse warmte, net omdat ze altijd tijdelijk is, zoals behaaglijkheid dat is.
Alleen waarheid brengt ons een totaal geluksgevoel (dus vreugde), indien wij er ons toe blijven wenden hoe zeer wij ook belaagd worden door de leugen!
De waarheid is uiteindelijk het grondvest van het serene geluk!
Leuk dat je er deze zin uithaalde!
Heel hartelijk,
Jacky

corner Auteursrecht
 
De gedichten die ingezonden zijn op de website van de gedichten freaks en e.v.t. toekomst projecten die gekoppeld zijn aan de gedichten freaks blijven te alle tijden eigendom van de feitelijke auteur van het gedicht. Zonder toestemming van de feitelijk auteur mogen de gedichten niet gebruikt worden voor andere doeleinden dan lezen op deze site en indien hier toestemming voor gegeven is door de feitelijke auteur het uitgeven van de gedichten door Gedichten-Freaks zelf. Mocht er sprake zijn van misbruik van de content en de gedichten die gepubliceerd zijn op deze site door wat dan ook dan zullen er hoe dan ook (in samenspraak met de auteur) stappen worden ondernomen.Sitemap overzicht - Privacy Policy