corner
 

Paul de Bruyn
corner
Donderdag, juni 22, 2006 13:32
Onheilspellende sfeer in dit gedicht; maar ''t zet goed aan ''t denken. De dood is niet altijd enkel zwart met demonen; velen zien ''t wit ervan in.

De rijm in je gedicht vind ik op zich wel goed; maar de zinnen die je laat beginnen met ''toen'' en waarin je een komma gebruikt vind ik net iets té lang.

Met graagte gelezen.

Paul

corner Auteursrecht
 
De gedichten die ingezonden zijn op de website van de gedichten freaks en e.v.t. toekomst projecten die gekoppeld zijn aan de gedichten freaks blijven te alle tijden eigendom van de feitelijke auteur van het gedicht. Zonder toestemming van de feitelijk auteur mogen de gedichten niet gebruikt worden voor andere doeleinden dan lezen op deze site en indien hier toestemming voor gegeven is door de feitelijke auteur het uitgeven van de gedichten door Gedichten-Freaks zelf. Mocht er sprake zijn van misbruik van de content en de gedichten die gepubliceerd zijn op deze site door wat dan ook dan zullen er hoe dan ook (in samenspraak met de auteur) stappen worden ondernomen.Sitemap overzicht - Privacy Policy