corner
 

Luuk
corner
Dinsdag, januari 27, 2004 20:46
Ik ken het gevoel helemaal, ik heb dat ook. Het kan zo ook niet verder, en ik snap het evenmin. Zinloos geweld en zinloos geweld, terwijl het altijd op andere manieren opgelost kan worden... Die auto is erg, maar die leraar nog veel erger.

Iedereen vraagt zich af, waar gaat het heen met deze wereld... maar het beste wat je kan doen is er voor jezelf en omgeving het beste van te maken wat er van te maken is.

Liefs,
Luuk

corner Auteursrecht
 
De gedichten die ingezonden zijn op de website van de gedichten freaks en e.v.t. toekomst projecten die gekoppeld zijn aan de gedichten freaks blijven te alle tijden eigendom van de feitelijke auteur van het gedicht. Zonder toestemming van de feitelijk auteur mogen de gedichten niet gebruikt worden voor andere doeleinden dan lezen op deze site en indien hier toestemming voor gegeven is door de feitelijke auteur het uitgeven van de gedichten door Gedichten-Freaks zelf. Mocht er sprake zijn van misbruik van de content en de gedichten die gepubliceerd zijn op deze site door wat dan ook dan zullen er hoe dan ook (in samenspraak met de auteur) stappen worden ondernomen.Sitemap overzicht - Privacy Policy