corner
 
   Standstill
corner
12 juni 2021 Stuur e-mail Alle gedichten bekijken van deze schrijver
Verdriet / Gemis / Geen Thema


Time passes. But not for me. The losses are so great and the pain runs so deep, that to me it feels like no time has passed at all. My life was put on hold the moment I first had to say goodbye.


- Augustijntje Abbo 1Abbo 2-

Gecontroleerd door: christina

       

   Reactie op dit gedicht
corner

Augustijntje vindt het leuk als je reageert op dit gedicht

Nog geen account bij de Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren
en laat gelijk een reactie achter.

Je schrijversnaam
Wachtwoord
Wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Los de som op:
4 keer 4 =
Bericht
Let op maximaal 499 tekens!

 


 september corner
Zondag, juni 13, 2021 14:30 Alle gedichten bekijken van deze schrijver
Standstill. Een sterke titel die de lading van het vaarwel goed weergeeft. De diepte en pijn heeft invloed op besef van tijd en zijn. Sterkte en kracht Augustijntje.
 
Vorig gedicht | Volgend gedicht

corner Auteursrecht
 
De gedichten die ingezonden zijn op de website van de gedichten freaks en e.v.t. toekomst projecten die gekoppeld zijn aan de gedichten freaks blijven te alle tijden eigendom van de feitelijke auteur van het gedicht. Zonder toestemming van de feitelijk auteur mogen de gedichten niet gebruikt worden voor andere doeleinden dan lezen op deze site en indien hier toestemming voor gegeven is door de feitelijke auteur het uitgeven van de gedichten door Gedichten-Freaks zelf. Mocht er sprake zijn van misbruik van de content en de gedichten die gepubliceerd zijn op deze site door wat dan ook dan zullen er hoe dan ook (in samenspraak met de auteur) stappen worden ondernomen.Sitemap overzicht - Privacy Policy