corner
 
   Crumbling walls and newfound freedom
corner
07 oktober 2020 Stuur e-mail Alle gedichten bekijken van deze schrijver
Verandering / Liefde / Verwerking


Behind a thick wall of dense smoke you stand, your head hanging to the side, your posture sloughed over with your crooked spine.

It took years for me to realize that I am fine, your looming excistance is no longer a reason for me to dance while forced by fine threads controlling my limbs.

I bled for so long, fighting my constraints but now I'm free, meeting you made me strong my heart beating with the rhythm of a war drum.

Our love broke me free.


- Timeless -

Gecontroleerd door: christina

       

   Reactie op dit gedicht
corner

Timeless vindt het leuk als je reageert op dit gedicht

Nog geen account bij de Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren
en laat gelijk een reactie achter.

Je schrijversnaam
Wachtwoord
Wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Los de som op:
4 keer 4 =
Bericht
Let op maximaal 499 tekens!

 


 Augustijntje corner
Woensdag, oktober 07, 2020 21:39 Alle gedichten bekijken van deze schrijver
Nice!
 
Vorig gedicht | Volgend gedicht

corner Auteursrecht
 
De gedichten die ingezonden zijn op de website van de gedichten freaks en e.v.t. toekomst projecten die gekoppeld zijn aan de gedichten freaks blijven te alle tijden eigendom van de feitelijke auteur van het gedicht. Zonder toestemming van de feitelijk auteur mogen de gedichten niet gebruikt worden voor andere doeleinden dan lezen op deze site en indien hier toestemming voor gegeven is door de feitelijke auteur het uitgeven van de gedichten door Gedichten-Freaks zelf. Mocht er sprake zijn van misbruik van de content en de gedichten die gepubliceerd zijn op deze site door wat dan ook dan zullen er hoe dan ook (in samenspraak met de auteur) stappen worden ondernomen.Sitemap overzicht - Privacy Policy