corner
 
   Herinneringen van vroeger en nu
corner
05 november 2019 Stuur e-mail Alle gedichten bekijken van deze schrijver
Genegenheid / Vroeger/Herinneri / Toekomst


Herinneringen van vroeger en nu. De angst, liefde en vrijheid dat ik heb gekent. De vriendschap en de tranen. De eenzaamheid die een hart doet breken. Alles is hier.

Alles was hier met jou. Een liefde die niet voor bestemd was. De liefde die niet mocht bloeien. Nu mijn liefste, moet ik gaan. Weg uit de herinneringen. Weg van de wens om je te zien. De wens om je nog een keer in je ogen te kunnen kijken. Om je nog een keer vast te houden.

Zoeken naar je gezicht in de menigte. Het intense gevoel dat niet weg gaat. Een liefde dat gevonden werd. Een gevonden liefde dat niet voor bestemd was.

Het meisje dat was, is weg. Herinneringen zijn verwarrend. Gevoelens vliegen door elkaar. Oude verlangens, oude gevoelens. Veilig verweg in een land, waar ik niet vaak kom.

Dat voelt als een lade dat is geopent. Het kan nu een plek krijgen. Een plaats in mijn leven. Geen geheim meer. Verleden en heden komen samen tot een toekomst.- Morgain-Amaris -

Gecontroleerd door: christina

       

   Reactie op dit gedicht
corner

Morgain-Amaris vindt het leuk als je reageert op dit gedicht

Nog geen account bij de Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren
en laat gelijk een reactie achter.

Je schrijversnaam
Wachtwoord
Wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Los de som op:
4 keer 4 =
Bericht
Let op maximaal 499 tekens!

 


 Aquarel corner
Woensdag, november 06, 2019 08:21 Alle gedichten bekijken van deze schrijver
Mooi geschreven. Loslaten kan erg moeilijk zijn. Goed dat je weer een toekomst ziet.
Liefs, Aquarel
 
Vorig gedicht | Volgend gedicht

corner Auteursrecht
 
De gedichten die ingezonden zijn op de website van de gedichten freaks en e.v.t. toekomst projecten die gekoppeld zijn aan de gedichten freaks blijven te alle tijden eigendom van de feitelijke auteur van het gedicht. Zonder toestemming van de feitelijk auteur mogen de gedichten niet gebruikt worden voor andere doeleinden dan lezen op deze site en indien hier toestemming voor gegeven is door de feitelijke auteur het uitgeven van de gedichten door Gedichten-Freaks zelf. Mocht er sprake zijn van misbruik van de content en de gedichten die gepubliceerd zijn op deze site door wat dan ook dan zullen er hoe dan ook (in samenspraak met de auteur) stappen worden ondernomen.Sitemap overzicht - Privacy Policy