corner
 
   Deal or No Deal
corner
24 september 2018 Stuur e-mail Alle gedichten bekijken van deze schrijver
Delen / Leven / Spiritueel


Deal is een Deal in mijn Casino Wit Brood Spel

Leg je Zondes Neer bij God Mark van Bommel en Bert van Marwijk.
 
Pleeg een dezer Dagen Zelfmoord en je mag reïncarneren waar je maar wilt in een stad tussen de 500.000 en 2,5 miljoen inwoners. Jullie zullen beiden als Vrouwen ter Wereld Komen maar kunnen de belangrijkste Materiaal en Waterdrager van KVC Eindhoven worden in het geval van Bert en Mark jij kan de Hardste Verdedigende Middenveldster in het Wereldvoetbal worden en de Wereldtitel omhoog houden met nummer 4 als de Captain van Nigeria.
 
Of je laat je Bestraffen door Bartholemew, Mijn Vader Arthur en Mij aan het Cabal Tribunal, maar dan is bovenstaande kans verkeken. Dan moet je zelf verlossing zoeken.
 
Jullie kunnen ook nog kiezen voor de Genadige Klap Oog om Oog, Tand om Tand Optie. Dat is de MaffiaStyle met Maffe Diego Poeder en Ali en zijn Rovers, Golfjes en Mercedessen. Vendetta tot jullie genoeg weten of totdat jullie Sterven.
 
Of je vlucht weg en we zoeken je op en Sturen je Resten Samen met de Mayor Sinners naar het Einde van het Universum. Dan zal je inderdaad in je volgende leven een Dino Zijn. En dan moet je weer al die lessen leren. Totdat in een Oneindige Lange Tijd AuwEindeLIJk God weer voor je Deur staat en als je dan Weer Rot bent kun Weer Opnieuw Beginnen.
 
Yah Choice


- David de Vreer Abbo 1GroeneSter-

Gecontroleerd door: David de Vreer

       

   Reactie op dit gedicht
corner

David de Vreer vindt het leuk als je reageert op dit gedicht

Nog geen account bij de Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren
en laat gelijk een reactie achter.

Je schrijversnaam
Wachtwoord
Wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Los de som op:
4 keer 4 =
Bericht
Let op maximaal 499 tekens!

 


Vorig gedicht | Volgend gedicht

corner Auteursrecht
 
De gedichten die ingezonden zijn op de website van de gedichten freaks en e.v.t. toekomst projecten die gekoppeld zijn aan de gedichten freaks blijven te alle tijden eigendom van de feitelijke auteur van het gedicht. Zonder toestemming van de feitelijk auteur mogen de gedichten niet gebruikt worden voor andere doeleinden dan lezen op deze site en indien hier toestemming voor gegeven is door de feitelijke auteur het uitgeven van de gedichten door Gedichten-Freaks zelf. Mocht er sprake zijn van misbruik van de content en de gedichten die gepubliceerd zijn op deze site door wat dan ook dan zullen er hoe dan ook (in samenspraak met de auteur) stappen worden ondernomen.Sitemap overzicht - Privacy Policy