corner
 
   Denk je dat..?
corner
03 april 2015 Stuur e-mail Alle gedichten bekijken van deze schrijver
Filosofie / Historie / Kwaad


Heel veel mensen denk te veel, er wordt teveel nagedacht. Ze praten nauwelijks of heel erg zacht en veel dingen die worden
''gewoon'' van elkaar verwacht, wie geeft die mensen die macht..
Maar eej, kerel. Je snapt tog dat, datgene wat jij bedacht had en van die ander verwacht had, jouw ding was, waarmee je nu iemand anders belast.. Iemand met 'n eigen manier van aanpak en andere voorkeuren heeft voor gereedschap, dus die doet het altijd anders dan zoals dat bij jouw in je hoofd zat..
dus kerel, reageer niet verrast als die andere persoon jouw plannetje heeft verbrast of als hij je juist daarmee overklast, want, waarschijnlijk was je zelf tog te laf, te lui of je bent dat persoon gewoon te slim af en heb je hem misschien gebruikt om te ontkomen aan een juridische straf..?
wacht eens gast.. Dat is tog laf..
Bah..


- Stefan Kleintje -

Gecontroleerd door: Brenda

       

   Reactie op dit gedicht
corner

Stefan Kleintje vindt het leuk als je reageert op dit gedicht

Nog geen account bij de Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren
en laat gelijk een reactie achter.

Je schrijversnaam
Wachtwoord
Wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Los de som op:
4 keer 4 =
Bericht
Let op maximaal 499 tekens!

 


 ILse Bruintjes corner
Vrijdag, april 03, 2015 11:47 Alle gedichten bekijken van deze schrijver
zo is het maar net het loopt in de maatschappij vaak langs elkaar heen ikke en de rest vul maar in ... communiceren ho maar ik vind dit een heel oprecht mooi gedicht heb hem graag gelezen.
 
Vorig gedicht | Volgend gedicht

corner Auteursrecht
 
De gedichten die ingezonden zijn op de website van de gedichten freaks en e.v.t. toekomst projecten die gekoppeld zijn aan de gedichten freaks blijven te alle tijden eigendom van de feitelijke auteur van het gedicht. Zonder toestemming van de feitelijk auteur mogen de gedichten niet gebruikt worden voor andere doeleinden dan lezen op deze site en indien hier toestemming voor gegeven is door de feitelijke auteur het uitgeven van de gedichten door Gedichten-Freaks zelf. Mocht er sprake zijn van misbruik van de content en de gedichten die gepubliceerd zijn op deze site door wat dan ook dan zullen er hoe dan ook (in samenspraak met de auteur) stappen worden ondernomen.Sitemap overzicht - Privacy Policy