corner
 
   Vragende gedachtes..
corner
06 maart 2014 Stuur e-mail Alle gedichten bekijken van deze schrijver
Hoop / Liefde / Onzekerheid


Vragende gedachtes..

Ik heb het zwaar, het is verdomt moeilijk, wat wij hadden, dat was niet nix maar nu weet ik dat 'n relatie er niet meer inzit, maar is jouw vlammetje uit, of staat ie op een lagere pit.. Een toestand die vrij diep in mijn hoofd zit, die er niet zomaar uitwilt.
Sgatje, zeg me, waarom nou tog beeindig je dit..?
Egte issues waren er niet, zeg me nou tog waaraan 't ligt.. En, trek je deur tog niet zo snel en makkelijk dicht want, je opsluiten of afzonderen met vragende gedachtes, als je die discussie met jezelf begint, wie denk je dat er dan wint.. Een van die gedachtes die je dan verzint, in je hoofd, waar je na een tijdje ook egt in geloofd..
En dat hou je vol... Masker ging op en je kwam lekker in je rol, dit was jouw eigen plek, dus jij speelde in de hoofdrol..
Ik zag je spel, maar damn, ik was toen nog hoopvol, want, die drama uit onze Reality show, kom nou, was dat nou egt drama joow.,, zeg me, is dat zo..?

Maar wat dan...


- DeBaazHaasz -

Gecontroleerd door: Sheena

       

   Reactie op dit gedicht
corner

DeBaazHaasz vindt het leuk als je reageert op dit gedicht

Nog geen account bij de Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren
en laat gelijk een reactie achter.

Je schrijversnaam
Wachtwoord
Wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Los de som op:
4 keer 4 =
Bericht
Let op maximaal 499 tekens!

 


 windwhisper corner
Vrijdag, maart 07, 2014 05:37 Alle gedichten bekijken van deze schrijver
onzekerheid in de liefde roept een boel vragen op, hopelijk worden ze beantwoord
sterkte
warme groet Cobie
 
Vorig gedicht | Volgend gedicht

corner Auteursrecht
 
De gedichten die ingezonden zijn op de website van de gedichten freaks en e.v.t. toekomst projecten die gekoppeld zijn aan de gedichten freaks blijven te alle tijden eigendom van de feitelijke auteur van het gedicht. Zonder toestemming van de feitelijk auteur mogen de gedichten niet gebruikt worden voor andere doeleinden dan lezen op deze site en indien hier toestemming voor gegeven is door de feitelijke auteur het uitgeven van de gedichten door Gedichten-Freaks zelf. Mocht er sprake zijn van misbruik van de content en de gedichten die gepubliceerd zijn op deze site door wat dan ook dan zullen er hoe dan ook (in samenspraak met de auteur) stappen worden ondernomen.Sitemap overzicht - Privacy Policy