Reacties op dit gedicht
windwhisper vindt het leuk als je reageert op dit gedicht

Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres


september: Zondag, maart 02, 2014 22:21
Mooi en lief Windwhisper :) dank voor je reactie. Liefs


roosjerood: Zondag, maart 02, 2014 21:43
heel mooi weergegeven


Anneke Bakker: Zondag, maart 02, 2014 16:35
Ik glimlach met m''n ogen open bij het lezen van dit bijzonder werkje,
zo lief.
Zonnige groet stuur ik je.
Anneke


ILse Bruintjes: Zondag, maart 02, 2014 14:34
mooi gezegd


M-Rose: Zondag, maart 02, 2014 13:08
merci vr je repliek

alles kan opnieuw ontluiken
in de bewegingen vn de dans
is een zeldzaamheidswaarde vd tijd

mooi door jou in samen-klank met gevoel geschreven


kimmytje: Zondag, maart 02, 2014 11:34
Wondermooi

Liefs Kimmy


Janny Scheybeler de Jonge: Zondag, maart 02, 2014 11:26
goh wat mooi
en wat omschrijft abel dat goed he?


teun hoek: Zondag, maart 02, 2014 08:34
duidelijk en wachtend.
h. gr. teun. Fijne zondag.


Over dit gedicht
Auteur:  windwhisper Abbo 1Abbo 2GroeneSter
Gecontroleerd door:  
Gepubliceerd op:  02 maart 2014
Thema's: