corner
 
   ammehoela, ik ben gewoon mezelf!
corner
03 januari 2013 Stuur e-mail Alle gedichten bekijken van deze schrijver
Filosofie / IK / Spiritueel


Je loopt tussen massa's mensen krijgt het spaansbenauwd, voelt en hoort dingen die er volgens je omgeving niet zijn en je voelt je energie weg sukkelen.. Wanneer je ontsnapt uit de massa en je hebt een momentje 'rust' stort je als een zoutzak in elkaar.

Je komt een ruimte binnen iedereen zit op de bank kassie te kijken maar jouw nekharen staan rechtovereind.

Je voelt je plotseling opgelaten en hoe langer je blijft hoe onbehaaglijker het gevoel word. Er is ruzie geweest..

Je voelt de spanning die er nog hangt jouw lichaam overnemen en als je niet snel maakt dat je wegkomt, sla je de boel kort en klein.Je kijkt televisie maar het maakt niet uit welke zender je opzet er is altijd wel iets dat je verdrietig maakt..

Verdrietig als in echte tranen die over je wangen biggelen, een opgezette keel en het verschrikkelijke gevoel van onmacht dat je niet meer van je af kunt schudden.Je krijgt 'nieuws' te horen, verschrikkelijk nieuws over een dierbare maar voordat zij hun zin konden afmaken had jij dat al gedaan. Je droomde die nacht iets en alhoewel je niet precies kon verwoorden wat je had gezien had je al aangevoeld wat er stond te gebeuren.Je neemt je vriendenkring en je eerdere relaties onder de loep en komt tot de conclusie dat ze één voor één een enorme hoeveelheid aan bagage hadden. Maar jij zou ze 'redden', jij zou jouw loyaliteit aan hun bewijzen, jij zou ze laten voelen dat er iemand is die zielsveel van ze houd, onvoorwaardelijk. Je geeft je ziel en zaligheid want half werk daar doe jij niet aan! Wanneer je alles hebt gegeven voel je je leeg en hoe de vriendschap ook afloopt (wat je vaak al ver van te voren aanvoelt) je kunt het nooit helemaal los laten..Je hebt met iemand afgesproken maar alles in je lijf schreeuwt dat je niet moet gaan. Zo principieel als dat je bent ga je toch maar je had beter thuis kunnen blijven.. Je hebt in tijden niet zoveel ellende gezien als op die dag.Zo kan ik nog wel uren doorgaan maar je voelt het of je voelt het niet.Dit stukje tekst gaf mij stof om te voelen tot in me tenen:

''De minder ontvankelijke omgeving kan proberen om dat vermogen om contact te hebben met het ontastbare te reduceren tot iets kinderlijks en als dat teveel gebeurt, ga je twee leeflijnen ontwikkelen: een openlijke, waardoor je laat merken dat je normaal bent, tussen aanhalingstekens, en dat je erbij hoort, en één in het verborgene waar je het contact met het mysterie blijft behouden.''#Ammehoela, ik ben gewoon mezelf!


- noname-nofame -

Gecontroleerd door: christina

       

   Reactie op dit gedicht
corner

noname-nofame vindt het leuk als je reageert op dit gedicht

Nog geen account bij de Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren
en laat gelijk een reactie achter.

Je schrijversnaam
Wachtwoord
Wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Los de som op:
4 keer 4 =
Bericht
Let op maximaal 499 tekens!

 


 wervelende regenboog corner
Donderdag, januari 03, 2013 11:52 Alle gedichten bekijken van deze schrijver
net of je in twee werelden moet leven om te kunnen overleven
herkenbaar
goed verwoord!!
wr
 
 Roselynn corner
Donderdag, januari 03, 2013 10:32 Alle gedichten bekijken van deze schrijver
niet alles in heje leven hoeft openbaar....
jouw spirituele leven is van jou...en niemand anders...
ja..ik geloof ook dat er meer is tussen hemel en aarde...
beklemmend deze! []Rose
 
 mobar corner
Donderdag, januari 03, 2013 00:55 Alle gedichten bekijken van deze schrijver
Jouw eigen Spirituele gevoelens in een onderhoudende en ook actuele tekst weergegeven, graag gelezen, groet.
 
Vorig gedicht | Volgend gedicht

corner Auteursrecht
 
De gedichten die ingezonden zijn op de website van de gedichten freaks en e.v.t. toekomst projecten die gekoppeld zijn aan de gedichten freaks blijven te alle tijden eigendom van de feitelijke auteur van het gedicht. Zonder toestemming van de feitelijk auteur mogen de gedichten niet gebruikt worden voor andere doeleinden dan lezen op deze site en indien hier toestemming voor gegeven is door de feitelijke auteur het uitgeven van de gedichten door Gedichten-Freaks zelf. Mocht er sprake zijn van misbruik van de content en de gedichten die gepubliceerd zijn op deze site door wat dan ook dan zullen er hoe dan ook (in samenspraak met de auteur) stappen worden ondernomen.Sitemap overzicht - Privacy Policy